BİLDEF'ten Başkan Kurtulan'a Ziyaret!

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), Anadolu Günleri Sergisi öncesi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

BİLDEF'ten Başkan Kurtulan'a Ziyaret!
banner98
 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Anadolu Günleri'ne sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren BİLDEF İcra Heyeti'ni makamında misafir etti.

Ziyarete; Bursa Niğdeliler Derneği Başkanı Mustafa Dursun, Afyonlular Derneği Başkanı Recep Yıldırım, Yozgatlılar Derneği Başkanı Ahmet Aslan, Ankaralılar Derneği Başkanı Halim Konuk, Çorumlular Derneği Başkanı Hüseyin Görgülü, Antalyalılar Derneği Başkanı Dursun Çetin ve Konyalılar Derneği Başkanı Mustafa Tanıtan katıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Sadi Kurtulan, birçok farklı şehrin kendine has kültürünü Bursalılara tanıtma imkanı sunacak etkinlikten dolayı BİLDEF heyetine teşekkür etti.

Bu tür etkinliklerin kültürel kaynaşmaya ve sosyal dokuya güç kattığını söyleyen Başkan Kurtulan; " 33 il derneğinin oluşturduğu BİLDEF, Bursa için güçlü bir çatı, Türkiye'ye örnek olan bir federasyon. Bursa hepimizin ortak paydası. Bu etkinlikte hep birlikte Anadolu'nun güzelliklerini Bursa'da görme şansı bulacağız" dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek etkinliğe davet eden BİLDEF Başkanı Mustafa Dursun ise 'Anadolu’nun Bütün Renkleri Bursa’da' sloganıyla yapılacak Anadolu Günleri'nin 28 Mart-2 Nisan tarihleri arasında AKMM Fuar Alanı'nda düzenleneceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0