Bursagaz Kadın Çalışanlarıyla Buluştu!

Müşteri ve iş ortaklarının olduğu kadar çalışanlarının memnuniyetini de öncelikleri arasında gören Bursagaz, kadın çalışanlarıyla kahvaltıda buluştu. Esentepe’de hizmet veren Bursagaz Genel Müdürlük binasında gerçekleşen etkinliğe tüm kadın çalışanların yanı sıra Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp ve Bursagaz yöneticileri de katıldı.

Bursagaz Kadın Çalışanlarıyla Buluştu!
banner98
 Bursagaz ailesi, Esentepe Genel Müdürlük binasında, kahvaltı organizasyonu için bir araya geldi. Bursagaz bünyesinde çalışan kadınların davet edildiği kahvaltıda, Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp ve üst düzey yöneticiler de yer aldı. Bursagaz’ın sahada, evde ve farklı lokasyonlarda görev alan yaklaşık 100 kadın çalışanıyla buluşmak ve fikir alışverişinde bulunmak için düzenlediği kahvaltı organizasyonunda, çalışanların Kadınlar Günü de kutlandı.

 

Bursagaz olarak her bir çalışanın aidiyet ve memnuniyetine çok önem verdiklerini belirten Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp şunları söyledi;

 

“Doğal gaz sektörünün ortalamasına baktığımızda, kadın çalışanlarımızın sayısının sektör ortalamasından çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Sadece kadın çalışanlarımız değil, tüm çalışanlarımızla bir aile gibi olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür buluşmalar hem birbirimizi daha iyi tanımak hem de karşılıklı görüşebilmek adına çok iyi bir fırsat. 

 

Bursagaz olarak farklılıklara ve çeşitliliklere son derece önem veren bir şirketiz.  Bununla birlikte şirket politikamız olarak kadın çalışanlar için eşit fırsatlar veriyoruz. Şirketimizde kadın haklarını korumak için ideal standartları oluşturmada elimizden gelen her türlü çalışmayı hayata geçireceğiz. Bu konuda tüm desteği vereceğim ve başarana kadar da vazgeçmeyeceğimiz konusunda sizi temin ederim. Bursagaz ekibine ve bana, bu konuda her zaman güvenebilirsiniz.”

 

Bursagaz’da kadın çalışan oranı sektör ortalamasının iki katı

 

Türkiye’de enerji ve doğal gaz sektöründe çalışan kadın oranı % 16 iken, Bursagaz’da kadın çalışanların oranı % 35’e yakın. Bu anlamda sektöründe bir ilki gerçekleştiren Bursagaz’da çalışanlarını bilgilendirmek ve dinlemek amacıyla kuruma özel birçok uygulama mevcut.

 

Çalışanlarını hem fiziksel hem de psikolojik anlamda destekleyen Bursagaz, şirket içi düzenlediği eğitim ve sosyal etkinliklerle de çalışanlarıyla birebir iletişime önem vermesiyle ön plana çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0