Kardeş Hessen'den Valilik Ziyareti!

Vali Küçük: " Biz Türkiye olarak misafirperver bir toplumuz. Ülkemize ve Bursa'mıza gelen tüm misafirlerimiz bizim başımızın tacıdır." dedi.

Kardeş Hessen'den Valilik Ziyareti!
banner98

 Bursa Valisi İzzettin Küçük, 2010 yılında Bursa ile imzalanan protokol ile 'Kardeş Şehir' olan Almanya'nın Hessen Eyaleti Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Lucia Puttrich ve beraberindeki heyeti Heykel Tarihi Valilik binasında ağırladı.

İki ülke arasında tarihe dayalı köklü bir ilişkinin var olduğunun altını çizen Vali Küçük yaptığı konuşmada:" Ülkeler arası ilişkilerde bazen iniş çıkışlar olabilir.  Biz Türkiye olarak misafir perver bir toplumuz. Ülkemize ve Bursa'mıza gelen tüm misafirlerimiz bizim başımızın tacıdır."dedi.

Hessen'den gelen heyete başkanlık yapan Bakan Puttrich'te: " Yoğun programınıza rağmen bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bugün kardeş şehrimiz Bursa'ya Almanya'dan 3 Milletvekili arkadaşımla birlikte geldik. Umarım Bursa ile hem kültürel, hem de ticari olarak var olan ilişkilerimizi güçlendiririz." dedi.

Alman Bakan Puttrich'e Valilik ziyareti esnasında, Alman Yeşiller Partisi'nden Milletvekili Ursula Hammann, Alman Hristiyan Demokrat Birliği Milletvekili Holger Bellino, Türk asıllı Bağımsız Milletvekili Mürvet Öztürk ve Türkiye'de bulunan Almanya Başkonsolosu Georg Birgelen eşlik etti. ​

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0