Ali Özkan, BTSO Müteşebbis Heyet Toplantısı’na Katıldı

Bursa ekonomisinde büyük değişim yaratması beklenen ve yüksek teknolojiye dayalı üretim yapacak olan TEKNOSAB’la ilgili Müteşebbis Heyet Toplantısı’na katılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; TEKNOSAB’ın tamamına yakın bölümünün Karacabey sınırları içerisinde bulunduğunu dile getirerek, projenin ilçeye ekonomik, sosyal ve kültürel yönden önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi.

Ali Özkan, BTSO Müteşebbis Heyet Toplantısı’na Katıldı
banner98
 Bursa ekonomisinde büyük değişim yaratması beklenen ve yüksek teknolojiye dayalı üretim yapacak olan TEKNOSAB projesinde, Mayıs ayında vurulacak ilk kazmanın heyecanı yaşanırken, Müteşebbis Heyet Toplantısı’nda yer alan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, projenin ilçeyi yepyeni bir konuma taşıyacağını kaydetti.

 

Önceki gün gerçekleştirilen ve Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün başkanlık ettiği toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Ali Özkan, tamamına yakın bölümü ilçe sınırları içinde bulunan TEKNOSAB projesi sayesinde, Karacabey’in Bursa ve Güney Marmara Bölgesi’nin yeni cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

 

3T Vizyon Projeleriyle Örtüşüyor

 

TEKNOSAB’ın ilçeye büyük değer katacak olan 3T vizyon projeleriyle de birebir örtüştüğünü kaydeden Başkan Özkan, bu değerlere bir an önce ulaşmak adına, diğer tüm kurum ve kuruluşlarla geliştirilecek ortak planlamalarla, projenin desteklenmesi için girişimlerini kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

 

Ali Özkan, mevcut konjonktür ve geçmişten bu yana var olan ilçe dinamiklerinin de bu hedeflere ulaşma noktasında, kendilerine büyük heyecan ve şevk kattığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0