Ali Özkan, Referandum Turlarına Devam Ediyor

Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Halil İbrahim Sofrası’ adındaki vatandaş buluşmaları ile dikkat çeken Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ali Özkan, Referandum Turlarına Devam Ediyor
banner98
 Karacabey kent merkezi ile kırsalda yer alan ilçenin toplam 85 mahallesinde, toplumun tüm katmanları ile sürekli iç içe olmayı sürdüren Belediye Başkanı Ali Özkan; çarşı, pazar, kahvehane, işyeri ve sohbet toplantılarında, ‘Anayasa Değişiklik Referandumu’nda vatandaşlardan Türk milletinin bekası için ‘Evet’ oyu verilmesini istedi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana, Karacabey kent merkezi ile kırsalda yer alan ilçenin toplam 85 mahallesinde vatandaşlarla sürekli iç içe olmayı sürdüren Belediye Başkanı Ali Özkan; çarşı, pazar, kahvehane, iş yeri ve sohbet toplantılarında, ‘Anayasa Değişiklik Referandumu’nda vatandaşlardan Türk milletinin bekası için ‘Evet’ oyu verilmesini istedi.

 

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek referandumun, herhangi bir seçimden öte anlamlar taşıdığını dile getiren ve vatandaşlardan ‘evet’ oyu isteyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘hayır’ cephesinde bölücü örgütler ile adeta kampanya yürüten yabancı devletlerin yer almasının, son derece dikkat çekici olduğuna vurgu yaptı.

 

Mutlaka Sandık Başına Gidilmeli

 

Kendilerini ‘çağdaş ve modern’ ilan eden batılı devletlerin, gücünü sadece mazlumların sömürülmesinden aldığını da vatandaş buluşmalarında anımsatan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yüz yıl önce ilan ettikleri ‘hasta adam’ konumuna, bugün kendileri düşmüştür. Adriyatik’ten Çin Denizi'ne kadar, tüm dünya mazlumlarının ümidi ve son kalesi Türkiye için ‘Yeniden Büyük, Güçlü Türkiye’ için güçlü bir 'Evet' diyoruz” sözleri ile birlikte, mutlaka sandık başına gidilmesi gerektiğini de özellikle ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0