Ak Parti Osmangazi " EVET " Turunda

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesi halka buluşmaya devam ediyor.

Ak Parti Osmangazi
banner98
 Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, Altıntaş Köyü Yardımlaşma ve Kültür Lokali’nde vatandaşların sorularını cevapladı. 16 Nisan’ın Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli bir tarih olduğunu söyleyen Mesten, “16 Nisan, İslam Alemine liderlik eden Türkiye Cumhuriyeti’nin şaha kalkış tarihi olacak. Demokrasimizin üstündeki vesayet gölgesi, millet iradesiyle sona erecek. Milletimiz daha önce tek parti iktidarı dönemlerinde atılımlar gerçekleştirdi. Onun öncesinde yaşadığımız koalisyonlar döneminde dünyayı sömüren güçler önümüze çıktı. Darbelerle bizleri engellemeye çalıştı. Bunun son örneğini de 15 Temmuz’da gördük. Biz inanıyoruz ki milletimiz “evet” diyecek; çünkü millet düşmanları “hayır” diyor” dedi.


AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da şunları sıraladı: “Esnafımızın işlerinin daha iyi olması için, bir daha koalisyonlar dönemine dönmemek için, siyasi ve ekonomik istikrar için, darbelerin kökünü kazımak için, gelecek neslimiz için hep beraber “evet” diyeceğiz.”


İlçe Başkanı Yılmaz ve Osmangazi İlçe Teşkilatı, Soğanlı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek neden evet denilmesi gerektiğini anlattı. Öte yandan Yılmaz, Alacahırka Mahallesi Muhtarı Fevzi Dursun’un annesi ve Okçular Çarşısı Camii Müezzini Seyfullah Çakır’ın cenazesine katılarak yakınlarına başsağlığı diledi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0