AKHAREM VE GÜRLE MAHALLE MECLİSLERİ

Orhangazi Belediyesi’nin Mahalle meclisleri Gürle ve Akharem Mahalleleri ile devam etti.

AKHAREM VE GÜRLE MAHALLE MECLİSLERİ
banner98

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri ile birlikte yaptığı mahalle meclislerinde mahalle sakinleri ile buluşup mahallelerin sorunlarını tespit ediyor.

İLK MECLİS GÜRLE’DE YAPILDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ekibi ile birlikte Gürle Mahallesi’nde köy kıraathanesinde Gürle Muhtarı Mehmet Uzun ve Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan buradaki toplantıda Gürle mahallesinde bugüne kadar yapılan çalışmaları anlattı, yeni dönemde yapılacak çalışmaların da planlamasını gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinden gelen talepleri ve görüş önerileri dinleyen Çağlayan, yaz döneminde arazi yollarında çalışmalar yapılacağını, diğer ihtiyaçların da bu yaz döneminde giderileceğini kaydetti.

İKİNCİ MECLİS AKHAREM MAHALLESİNDE YAPILDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Gürle Mahalle meclisinin ardından ekibi ile birlikte Akharem Mahallesi’ne geçti. Çağlayan burada mahalle Muhtarı Emin Orhan ve mahalle sakinleri ile köy kahvehanesinde bir araya geldi. Başkan Çağlayan asfalt sezonunun açılması ile birlikte ilk olarak Akharem Mahallesi giriş yolunun sıcak asfalt yapılacağını belirterek, sıcak asfalt yapılmayan birkaç mahallemizden birisi Akharem. Bu yıl ilk olarak bu mahallemizden başlayıp giriş yolunu sıcak asfaltla kaplayacağız. İçme suyu ile ilgili yaşanan sorunun da bu yıl giderileceğini kaydeden Çağlayan daha sonra mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinledi. Mahalle Meclisleri ile ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kırsal mahallelerdeki tüm ihtiyaç ve eksiklikleri teker teker gidermeye çalıştıklarını belirterek, hedefimiz her mahallemize eşit hizmet götürmek dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0