Edirne Belediyesi hepsini boyayacak

Edirne Belediyesi şehir merkezindeki bütün merdivenleri gökkuşağı renklerine boyayacak.

Edirne Belediyesi hepsini boyayacak
banner98
Edirne Belediyesi şehir merkezindeki bütün merdivenleri gökkuşağı renklerine boyayacak.
İstanbul Beyoğlu Cihangir semtinde bir vatandaşın merdivenleri gökkuşağı rengine boyaması belediyeye ilham kaynağı oldu.
Bu kapsamda Edirne Belediye Talat Paşa Bulvarı ile Sarıca Paşa Mahallesi Sarıca Paşa Camii Caddesi’ni bağlayan ve devlet hastanesine giden merdivenleri boyadı.
Hastane yolu bulunması nedeniyle hasta yakınlarının kullandığı merdivenlerin rengârenk bir görünüme kavuşması vatandaşları memnun etti.
Merdivenlerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İstanbul’daki bir vatandaşın Beyoğlu’nda merdiven boyamasıyla ülke gündemine düştüğünü söyledi.
Daha önce halkın boyadığı yeri Beyoğlu Belediyesi griye boyayarak, rengini değiştirerek bana göre yanlış yaptığını belirten Sedefçi, “Arkasından yanlışı düzelterek yine halkla beraber boyama yaptılar. Ve rengârenk bir gökkuşağı yarattılar. Biz de geçen hafta Cuma günü arkadaşlara talimatı vererek merdivenleri biz boyayalım ve halkla birlikte boyalım talimatını verdiğim halde vatandaşların bir kısmı başka niyetle bu işe bir eylem şeklinde Saraçlar Çarşı’sında farklı yön vermek istediler. Biz de mecburen burada bir sıkıntının yaşanmaması için belediye elemanlarıyla birlikte merdivenlerin boyanmasını sağladık.” dedi.
Merdivenlerde gökkuşağı görünümün oluştuğunu ifade eden Sedefçi, “Buradaki temel unsur renklerin güzellikleri, sıcaklığının insanları mutlu ettiğini gayet iyi biliyoruz. Burada da grinin haricinde bütün renkler var.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2013, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0