Oyuncularımız Çok İyi Oynadı!

Antalyaspor kazandı.

 Oyuncularımız Çok İyi Oynadı!
banner98
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasının açılış maçında Sivasspor’u 3-0 yenen Medikal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Oyuncularımı kutluyorum. Deplasmanda bir maçın nasıl kazanılacağı ile ilgili çok iyi örnekler gösterdi.” dedi.

Sivasspor'un sıkıntılarını bildiklerini aktaran Aybaba şunları söyledi: "Rakibimizin genel savunma kurgusunda bir önceki maç sıkıntı yaşamasına neden oldu. Biz de bunu biliyorduk, Biz de oyunu önde karşılayalım ve savunma zaaflarında doğacak pozisyonlarda da kontra atak ile gole gidelim diye düşünüyorduk. İkinci yarı istediğimiz gibi; tam istediğimiz gibi oldu. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirince takımın isteği arttı ve bu da farklı bir sonuç ortaya çıkardı. Oyuncularımı kutluyorum, deplasmanda bir maçın nasıl kazanılacağı ile ilgili çok iyi örnekler gösterdi. Sivasspor’da geçen haftaki maçtan kalan sıkıntıları oldu, onlar da toparlayacaktır. Sivasspor’a başarılar diliyorum."

Medical Park Antalyasporlu Musa Nizam da, iki haftadır mağlup olduktan sonra bir çıkış yakalamak istediklerini, bunu net bir skorla elde ettiklerini söyleyerek, galibiyeti arkadaşı Mehmet Sedef’e hediye ettiğini ifade etti.

Emre Güngör de, bu maçta galip gelmeleri gerektiğini, bunu da başardıklarını anlatarak, çok iyi bir oyun sergilediklerini aktardı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0