Cristiano Ronaldo’yu teselli etme maçı

Bu akşam Şampiyonlar Ligi grup maçında Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek olan Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Altın Top Ödülü’nü alıp alamayacağı İspanya’da gündemin ilk sıralarında yer alıyor.Geçtiğimiz...

Cristiano Ronaldo’yu teselli etme maçı
banner98
Bu akşam Şampiyonlar Ligi grup maçında Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek olan Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Altın Top Ödülü’nü alıp alamayacağı İspanya’da gündemin ilk sıralarında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy bile “Altın Top Ödülü’nü Ronaldo’ya verirdim.” şeklinde bir açıklama yaptı.

FIFA Başkanı Sepp Blatter’in Oxford öğrencilerine yönelik yaptığı konuşmada Cristiano Ronaldo’yu Lionel Messi ile kıyaslaması ve dalga geçmesi Madrid taraftarını çileden çıkardı.

Yıldız oyuncuyu teselli etmek ve desteklemek isteyen Real Madrid’liler bugün akşam Galatasaray maçında 45 bin Ronaldo maskesi takacak.

Taraftarın yanısıra İspanya’nın en çok satan gazeteleri Marca ve AS, neredeyse her gün Ronaldo’yu manşete taşıyor. Herkesin Ronaldo’nun Altın Top Ödülü adaylığına destek vermesi istenirken, aksi yönde demeç verenler adeta ayıplanıyor.

Dün Real Madrid’in Valdebebas tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman sonrası basın karşısına çıkan Brezilyalı futbolcu Marcelo da aynı soruya muhatap oldu.

Marcelo, bir İspanyol gazetecinin “Geçen sene Ronaldo ile Altın Top Ödülü yüzünden problem yaşadın” demesi üzerine, “Benim Ronaldo ile ilişkim çok iyi ve Altın Top Ödülü’nü kazanmasını istiyorum. Geçen sene Casillas haketti dedim, Cristiano gibi. Ama sonra bunun üzerine bir sürü polemik çıkarıldı. Olmayan şeyleri çıkarmak istiyorsunuz. Ben de tahtadan değilim.” şeklinde çıkıştı.
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0