Bursaspor'da 3 Puan Sevinci!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yenerek ilk galibiyetini alan Bursaspor’da sevinç hakim.

Bursaspor'da  3 Puan Sevinci!
banner98
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yenerek ilk galibiyetini alan Bursaspor’da sevinç hakim.

Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan ve szonun ilk maçında eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Eskişehirspor'a 2-0 yenilen Bursaspor, ilk galibiyetini Antalya deplasmanında almanın sevincini yaşıyor. Dün akşamki maçla birlikte Bursaspor 3 puanla tanışırken, yeni teknik direktörü Alman çalıştırıcı Christoph Daum da ilk galibiyetini aldı. Medical Park Antalyaspor maçından sonra yeşil-beyazlı takımda tam bir sevinç hakim olurken, kentte herkesin yüzü gülüyor.

Ligin ilk haftasında Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlı takım, 2. hafta da ise kendi sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray maçındaki güzel futbol ve alınan bir puanın morali ile Antalya’ya giden Bursaspor, Medical Park Antalyaspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yenerek 3 puanı aldı.
Maçın henüz 4. dakikasında Milan Baros’un golü ile 1-0 geriye düşen yeşil-beyazlı takım maçtan kopmayarak 35. dakikada Sebastian Pinto ve 58. dakikada ise Murat Yıldırım’ın golleri ile sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Bursaspor bu galibiyetle yeni sezonda ilk galibiyetini alıp 3 puanla tanışırken, lige verilen milli maç arasına da moralli girdi.

Dün akşamki maçta Bursaspor’un ilk golünü atan başarılı forvet Sebastian Pinto da uzun bir aradan sonra golle tanıştı. En son geçen sezon ligin 32. haftasında gol atmayı başaran Pinto, dün akşam ilk golünü de atmış oldu.

Bu arada Hikmet Karaman'ın yerine göreve getirilen Christoph Daum da yeni takımı ile birlikte ilk galibiyetini almış oldu. İlk maçı olan Eskişehirspor deplasmanında yenilgi ile tanışan, Galatasaray’dan ise bir puan alan Alman çalıştırıcı dün akşam yeni takımı ile ilk 3 puanını aldı.

A Milli Futbol Takımı'nın Andorra ve Romanya ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirme planları yapan Bursaspor'da ara sonrasında oynanacak Beşiktaş maçına ise ilginin büyük olması bekleniyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0