banner102

Dragon Yarışları Nefes Kesti

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu sene ikincisi düzenlenen Dragon Bot Yarışları Zafer Kupası nefesleri kesti.İlkadım ilçesi Liman İçi Sevgi Cafe Restoran önünde yapılan ve 21 takımın katıldığı Dragon Bot yarışları zafer kupası nefesleri kesti.

Dragon Yarışları Nefes Kesti
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu sene ikincisi düzenlenen Dragon Bot Yarışları Zafer Kupası nefesleri kesti.

İlkadım ilçesi Liman İçi Sevgi Cafe Restoran önünde yapılan ve 21 takımın katıldığı Dragon Bot Yarışları’nda takımlar 10 kürekçi, 1 davulcu ve 1 dümenciden oluştu. Çekilen kuraların ardından 4’erli gruplar halinde yapılan yarışmada takımlar arasındaki çekişmede sahildeki vatandaşlar da tezahürat ve ıslıklarla yarışmacılara eşlik etti. Havanın kapalı olmasına rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte çocuklara ve büyüklere yönelik eğlencelerde de düzenlendi.

Grup yarışları devam eden etkinlikte final müsabakası ise akşam saatlerinde yapılacak. Yarışlarda birinci olan takıma ödül olarak Wakeboard (Sukayağı) seti hediye edilecek. Yine ilk 3 sırayı paylaşan takımlara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir yıllık ücretsiz su kayağı aboneliği verilecek.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0