Hukuk Fakültesi Gemlik’te Kalacak

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Hukuk Fakültesi Gemlik’te Kalacak
banner98
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

GTSO Başkanı Kemal Akıt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Üniversite şehre hareket getiren en önemli unsurdur. Biz de Gemlik’te böyle bir oluşum olması adına büyük mücadeleler sergiledik. Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Müfit Parlak’ta o dönem bize destek vererek, yanımızda oldu. Gemlik’e bu yapıyı kazandırdık” dedi.

Gemlik Asım Kocabıyık MYO’nun gidişatından memnun olduklarını söyleyen Uludağ Üniversitesi Rektörü Kamil Dilek, "Öğrenci sayımız gitgide artıyor. Mevcut yapıyı geliştirmek adına çalışmalarımız sürüyor. Şartları olgunlaştırdıktan sonra Gemlik’e yeni bölümler kazandıracağız” diye konuştu.

Hukuk fakültesinin Gemlik’te kalmasından yana olduklarını dile getiren GTSO Başkanı Kemal Akıt, “Hukuk Fakültesi Gemlik’ten gitmemeli. Asım Kocabıyık’ın vasiyeti olarak, burada yaşatılmalıdır” şeklinde konuştu.

Bunun taahhüdünü verdiklerini belirten Dilek ise, “Hukuk fakültesi Gemlik’te kalacak. Asım Kocabıyık’ın Gemlik’e ve eğitime yaptıkları unutulamaz. Onun hatırasını her zaman yaşatacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0