Ak Parti'de Devir Teslim

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan'ın istifasıyla boşalan göreve Umut Güçlü getirildi.

Ak Parti'de Devir Teslim
banner98
Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan'ın istifasıyla boşalan göreve Umut Güçlü getirildi.

İl binasında düzenlenen törenle Merkez İlçe Başkanlığı görevine tayin olan Umut Güçlü tanıtıldı. İl Başkanı Mustafa Pehlivan, “Yeni ilçe başkanımızın atamasını yaptık. Bir hafta içinde yeni yönetim listesiyle çalışmalarına başlayacaklar. Bizde değişim değil, yenilenme yapılıyor. Adaylıklar sebebiyle yönetim kurulunda boşalmalar vardı. Güçlü takviyelerle yönetim kurulu görevine devam edecek” dedi.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Pehlivan, “Tüm seçmenlere hangi siyasi görüşten olursa olsun buluşacağız. Biz bu buluşmalarda siyaset yapmıyoruz. Vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri anlatıyoruz. Seçim stratejimiz birilerine sataşma değil, hizmet ve projeleri anlatmak. Birileri sürekli eleştiri üzerine siyaset yapıyor. Sundukları projeleri yok. Bundan sonra da görünen o ki, ucuz polemiklerle siyaset yapacaklar” şeklinde konuştu.

Maksatlarının 40 bin seçmene ulaşmak olduğunu söyleyen Pehlivan, bunu yaparken hiç bir ayrım yapılmayacağının altını çizdi. Pehlivan, “Günde 2 toplantı yapıyoruz. En az 40 bin seçmenle görüşüyoruz. Görüşmelerde vatandaşların görüşlerini alıyoruz. Kent meydanı projesiyle ilgili anket yapıyoruz. Milletimizin görüşünü önemsiyoruz. Nasıl bir şehir hayal ettiklerini anketlere insanlara soruyoruz. İnşallah bu kampanya sürecinde çok iyi fikirler ortaya çıkacak. Seçimi kazanmak gibi bir derdimiz yok. Halkın ilgisini görüyoruz. Biz toplumun tamamının desteğini almaya çalışıyoruz. Daha önce ‘Yüzde 70 oy alacağız derken’ inanmayanlar vardı. ‘Yüzde 70 olmaz, ama yüzde 60 olabilir’ demeye başladılar. Biz bunun yüzde 70 olacağını göstereceğiz. Projelerin hiç biri hayal değil. Bu projelerin bir çoğu 2-3 yılda bitecek. Yeni aldığımız tekliflere yeni projeler de yapılacak. Ben yeni göreve gelen Umut arkadaşımıza başarılar diliyorum. Hep birlikte güzel şeylere imza atacağız” sözlerine yer verdi.

Daha sonra eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Güçlü’ye mazbatasını teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0