YARDIMA MUHTAÇ KİŞİLER ALIŞVERİŞİNİ “SOSYAL MARKET”TEN YAPACAK

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete açılan Sosyal Market yardıma muhtaç kişilerin gıdadan giyime birçok ihtiyacını karşılayacak.

YARDIMA MUHTAÇ KİŞİLER ALIŞVERİŞİNİ “SOSYAL MARKET”TEN YAPACAK
banner98
Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete açılan Sosyal Market yardıma muhtaç kişilerin gıdadan giyime birçok ihtiyacını karşılayacak. Marketin açılışını yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, marketin sayılarını arttıracaklarını söyledi.
Ümraniye Belediyesi ilçede yardıma muhtaç kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gıdadan giyime kadar her türlü malzemenin bulunduğu Sosyal Market’i hizmete açtı. Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen yardıma muhtaç kişiler, kendilerine verilen Sosyal Destek Kartı ile ihtiyaçlarını bu marketten karşılama imkanı buluyor.
Marketin açılışını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, vatandaşlarla birlikte marketi gezdi.
Sosyal Market’in süpermarket gibi hizmet vereceğini ifade eden Başkan Hasan Can, “Buraya gelen mallar aynı süpermarketlerde olduğu gibi her mal barkotlu. Buradan alışveriş parayla değil. Kredi kartı sistemiyle Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzde kayıtlı fakirlerimiz fakirlik derecesine göre soysal destek kartımıza belli bir limit kredi yüklüyoruz. O yüklediğimiz limite göre geliyor burada ihtiyacına göre alışveriş yapıyor” diye konuştu.
Sosyal Market sayısını artıracaklarını belirten Hasan Can, “Gıdadan giyime, temizlik malzemesine kadar neye ihtiyacı varsa onu alacak. Servislerimiz buraya getirip, evine götürecek” şeklinde konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0