Tartıştığı İSPARK görevlisini bacağından vurdu

Atatşehir’de İSPARK görevlisi ile tartışan bir şahıs, belinden çıkardığı silahla görevliyi bacağından vurdu.

Tartıştığı İSPARK görevlisini bacağından vurdu
banner98
Atatşehir’de İSPARK görevlisi ile tartışan bir şahıs, belinden çıkardığı silahla görevliyi bacağından vurdu. Saldırgan olay yerinden kaçarken yaralı hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 15.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Halk Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İSPARK görevlisi Murat Yaldemir, görev yerinde beklerken taksiden inen bir şahıs yanına geldi. Yaldemir ile şahıs arasındaki konuşma, kısa süre sonra tartışmaya dönüştü. Henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, tabanca ile Yaldemir’e ateş ederek bacağından vurdu. Saldırgan olay yerinden kaçtı.

Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yaldemir’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan seken kurşunlardan biri de park halindeki bir taksiye isabet etti. Taksi şoförü, “Vatandaş burada bekliyordu. Diğer arkadaş ticari taksiyle gelip indi. Gel buraya vuracağım seni dedi. Kaçma, başka kimse vurulmasın dedi. O da kaçınca sıkmaya başladı. Bizim arabaya da isabet etti. Görevli arkadaş da ayağından vuruldu. O da elinde silahla aşağıya doğru kaçtı. Vuran kişi de kahyalık yapıyordu burada.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0