Nihat Hatipoğlu tekrar Mamak'ta

Ankara Mamak Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'yu ilçedeki vatandaşlarla tekrar buluşturdu.

Nihat Hatipoğlu tekrar Mamak'ta
banner98
Ankara Mamak Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'yu ilçedeki vatandaşlarla tekrar buluşturdu.

Lalahan Nevin Gökçek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programın başlangıcında yerel sanatçılar ilahiler seslendirdi, semazenler sema gösterisi yaptı. Programa Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ve Mamak Belediye Meclis Başkan Vekili Erdal Ak katıldı.

Peygamber sevgisinin her geçen gün arttığını dile getiren Hatipoğlu, “Çocuklarına peygamber sevgisi öğretmek anne babaların görevidir." dedi. Allah ve peygamberine hizmet etmenin en büyük makam olduğunu söyleyen Hatipoğlu, konuşmasına şöyle devam etti; “Aşkın başkenti Paris diyorlar. Ben Paris'e de gittim ama aşık olmadım. Aşkın başkenti Medine'dir. Medine'ye gittiğiniz zaman bir el sizi tutuyor. Sanki sen benim misafirimsin diyor." dedi.

Peygamberin hayatından örnekler vererek sohbetini tamamlayan Hatipoğlu, “Böylesine hayırlı bir buluşmayı gerçekleştirdiği için başkanımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'yla daha öncede program yaptıklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Anlatılan güzel, anlatan da güzel olduğu için programın tadına doyulmuyor. Biz peygamberi örnek aldıkça hayatımızda barış olur, mutluluk olur, huzur olur. Rabbim inşallah onu anlayan ve yaşayan kullardan olmayı nasip eder." diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0