Mancini: Çok çalışmamız gerekiyor

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, "Bir ay boyunca çok çalışmamız gerekiyor.

Mancini: Çok çalışmamız gerekiyor
banner98
Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, "Bir ay boyunca çok çalışmamız gerekiyor. Bu tür hatalarla kazanmak çok zor." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmadan sonra yapılan basın toplantısında konuşan Mancini, "Real'e karşı İkinci hataları yapamazsınız. Onların çok iyi futbolcuları var. Eğer onlara karşı hata yaparsanız sizi affetmezler. Beraberlikle güvenimiz geldi ama devamını getiremedik. Defansta oldukça problemimiz var, bunu biliyorum. 10 defans oyuncumuz var ama olmuyor. Çok çok çalışmamız lazım. Bir ay boyunca daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu tür hatalarla kazanmak çok zor. Hatalarla kazanmanın imkanı yok." dedi.

İlk yarıdaki futbolu ikinci bölümde göremediğini de belirten deneyimli çalıştırıcı, "İlk yarıyı iyi oynadık aslında. Fırsatta vermedik. Kazanabilirdik. Kazanmayı da deneyebilirdik. Bir puan bizim için önemli değildi. Değişiklikler de yaptık denedik. Bu yediğimiz gol gibi bir gol beklemiyorduk." şeklinde konuştu.

Savunma için daha çok çalışmaları gerektiğini aktaran Mancini şöyle konuştu: "Çok çalışmamız gerekiyor. Savunma yapımızı daha iyileştirmemiz gerekiyor. Böyle goller yerseniz tabii ki çok büyük problem. Aslında çok iyi hazırlandık. Ben ilk yarı için mükemmel diyebilirim. Ama ikinci yarıdaki oyun için futbolcularımla konuşmam gerekiyor. İlk yarıdaki gibi savunamadık."
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0