banner102

Umut Bulut: Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz

Galatasaray’ın Real Madrid karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyette takımının tek golünü atan yıldız futbolcu Umut Bulut, maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Umut Bulut: Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz
Galatasaray’ın Real Madrid karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyette takımının tek golünü atan yıldız futbolcu Umut Bulut, maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bulut, “Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Sadece futbolcular olarak değil hep beraber birlik olmak gerektiğini belirten Umut Bulut, "Bunu da inşallah Juventus maçında göstereceğiz. Gol attığım için mutluyum burada Madrid’e karşı. Bir de anlamlı bir gol oldu, 1-1’e getirdim ve 10 kişilerdi. Bu anlamda ikinci yarıda biz maça çıkarken galibiyet amacıyla çıktık ama olmadı. Önümüzdeki Kasımpaşa sonra da Juventus maçına konsantre olacağız, ben bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

İkinci golden sonra takımın kötü oyununa dair değerlendirmede bulunan Umut, “Aslında bunu biz de anlamıyoruz. Kimsenin kimseye karşı problemi yok. Ama maçın içinde biz de anlamıyoruz, böyle büyük bir arenada bu kadar basit hata yapmamamız lazım. Yaparsak da cezayı kesiyorlar. İnşallah hem ligde hem Şampiyonlar Ligi’nde bu hataları yapmayız” ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0