Ali Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Bursa Şubesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

Ali Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Bursa Şubesi'ni Ziyaret Etti
banner98
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Bursa Şubesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ferruh Sevimgil, muhtarlar derneği yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı. Ferruh Sevimgil, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Önemli olan aday olduğunda değil de aday adayı iken bizleri hatırlaması. Aday adayı olarak gelip bizleri ziyaret etmesi, bizi fazlasıyla memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Bursa Şubesinde bir araya geldiği muhtarlardan destek isterken, yönetim anlayışları konusunda da bilgi verdi. Yılmaz , “Aşağıdan yukarıya bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Belediye başkanının kurmaylarıyla kafa kafaya vererek uygulamalar yaptığı sistem bugün geçerliliğini yitirmiştir. Halkın yönetime katıldığı bir sistem zorunludur. Bizde çalışan bir yapı kuracağız ve bu yapı da muhtarlarımızla birlikte, elele çalışacağız” dedi.

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yılmaz, yerel yönetimlerde halkın ihtiyacını en iyi muhtarları bildiğini vurgulayarak “Sorunların yerinde çözümü için muhtarlar ile belediyelerin birlikte çalışmaları, iletişim halinde olmaları gerekiyor. Biz, sizlerin de desteğiyle bu yapıyı daha güçlendireceğiz. Mahallesinde sevilen, sayılan bu göreve layık görülen muhtarlarımızın önerileri ve görüşleri bizim için her daim önem taşıyacaktır. Osmangazi’yi örnek bir belediye haline getirmek için, birlikte çalışarak birbirimize güç katmalıyız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0