ÜLKÜCÜ ŞEHİT SİNAN ATEŞ DOĞUM GÜNÜNDE UNUTULMADI

Geçtiğimiz 2022 yılının son gününde Ankara'nın göbeğinde hain bir pusu ile Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç.Dr. Sinan Ateş şehit edilmişti. Olayla ilgili faillerin hala kim olduğu belli olmasa da ailesi ve sevenleri bu cinayetin çözülmesi için adaletin yerine gelmesi için ellerinden geleni yapıyor.

ÜLKÜCÜ ŞEHİT SİNAN ATEŞ DOĞUM GÜNÜNDE UNUTULMADI
banner98

İşte Ülkücü Şehit Sinan Ateş için bugün doğum günü (ad günü) olması hasebiyle Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül ve teşkilatı program düzenleyerek kabri başında Kur'an Kerim okuyarak sonrasın da aşure ve lokma dağıttı.

Programa ayrıca şehidin Eşi Ayşe Ateş,Ablası Selma Ateş , Babası Musa Ateş ve başta olmak üzere dayıları  Halil İbrahim Bozkurt,Mustafa Bozkurt da katıldı. Ayrıca programda Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Yardımcıları Özgür Şahin , Fırat Aktan ve  Ülkü Ocakları eski Bursa İl Başkanı Cahit Özdemir'de katıldı. Ayrıca bu  yoğun katılımın olduğu programa gelenlerin hepsi Şehit Sinan Ateş'e dua ederek programdan ayrıldılar.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0