Nasır Yıldız: ''Sanayicilerimizin sorunlarını çözeceğiz''

Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, sanayicileri ziyaret ederek, sanayicinin sorunlarını dinledi.

Nasır Yıldız: ''Sanayicilerimizin sorunlarını çözeceğiz''
banner98

Yaşamını Çerkes kültürünün gelişmesine adayan iş insanı Nasır Yıldız'ın Bağımsız olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmasının yankıları devam ediyor. Soydaşlarınında desteği ile seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Nasır Yıldız, sanayicileri ziyaret ederek, sanayicilerin sorunlarını dinledi. Çözüm önerilerini ve Bursa ile ilgili projelerini sanayicilere anlattı. 
Sanayinin Türkihye ve Bursa için önemine de dikkat çeken Nasır Yıldız, ''Bursa bir sanayi şehri. Sanayici ise ekonomik koşullar nedeni ile dünya ile rekabet etmekte zorlanıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman, sanayicilerle oturup, onların dünya pazarlarına daha rahat açılmaları için projeler üreteceğiz. Benim birinci önceliğim katma değeri yüksek ürünlerin Bursa'da üretilmesi. Bursa öyle bir şehir ki, sanayi gücü ile Türkiye'nin göz bebeği. Çok başarılı BTSO ve SİAD'larımız var. Bu şehrin değerleri ile el ele verip Bursa'ya sınıf atlatacağız. Ayrıca sanayi derken tarım ve hayvancılığın önemini de es geçmiyorum. Bursa çok şanslı bir şehir. Dünya çapında firmaları ve verimli toprakları var. AyrıcaTürkiye'nin en iyi su kaynaklarına sahip. Belediye Başkanı olduğum zaman Bursa ortak akılla yönetilecek. Her şey Bursa için'' dedi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0