Bursa'da İnce Medya Grup ve Turan Sancağı Teşkilatından Alinur Aktaş’ı gönderme lokması!

Bursa'da faaliyet gösteren İnce Medya Grup ve Turan Sancağı Teşkilatları birliği ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybeden Alinur Altaş için 16-04-2024 saat 16:00'da yeni Bursa Büyükşehir Belediye binasının arkasındaki camisinin önünde lokma dağıtacaklarını kamuoyuna açıkladılar.

Bursa'da İnce Medya Grup ve Turan Sancağı Teşkilatından Alinur Aktaş’ı gönderme lokması!
banner98

Konuyla ilgili Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül yaptığı açıklamada:'' Bursa 7 yıldır hakettiği hizmeti alamadığı,adaletli hizmet etmediği, adam kayırma, yolsuzluk ve hizipcilik ile ilgili adından çokça haberler çıkan ve ne hikmetse tekrardan aday gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Alinur Aktaş 'ın seçimi kaybetmesi sonrasında değerli dostum İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce ile bu lokma programını yapma kararını'' aldığını söyledi.

Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce,:'' Bursa’nın geçen 7 yılını heba edildiği,iyi yönetim emdiğini ve 
Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Alinur Aktaş’ın görev yaptığı süre içerisinde, kendisine karşı en muhalif yazıları yazan ve bu yüzden haksız yere hapis bile yatan Bursalı Gazeteci Necmi İnce, Seçimden önce adadığı adak nedeniyle Aktaş’ın gidişini lokma dağıtarak kutlayacak.''dedi.
16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek Bursa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesinde saat 16:00’da gerçekleştirilecek lokma dağıtımının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Necmi İnce’den siyasilere ve Bursalılara davet
Belediye binasının arkasındaki caminin önünde gerçekleştirilecek lokma dağıtımı hakkında açıklama yapan Necmi İnce, “Alinur Aktaş, yaklaşık 7 yıl görevde kaldı ama 1 metre metro, 1 metre yeni yol ve 1 tane köprülü kavşak bile yapmayarak Bursa’nın en başarısız belediye başkanı olarak tarihe geçti. Yapılan yanlışları, yolsuzlukları, adam kayırmaları ve gayri ahlaki konuları dile getiren haberler yaptığım için de başıma gelmeyen kalmadı. Bursa’nın üzerine kabus gibi çöken Alinur Aktaş’tan kurtulduğumuz için hayrına lokma dağıtmaya karar verdik. Her partiden siyasilerimizi ve Bursalıları bu buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 17:15

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0