MURATT KOLANCI: "MİLLETİMİZİN AJANDASIYLA YOL ALACAĞIZ"

Kestel'de halka seslenen Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, "Bizler patronlar kulübünün ajandasıyla değil, değerli milletimizin ajandasıyla yol alacağız inşallah" dedi.

MURATT KOLANCI: "MİLLETİMİZİN  AJANDASIYLA YOL ALACAĞIZ"
banner98

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Teşkilatı, Bursa'nın 17 ilçesinde vatandaşlarla buluşacağı 'İktidara Yürüyüş Programı'na Kestel'den başladı. Program kapsamında Kestellilerin sorunlarına kulan veren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Murat Kolancı yaptığı açıklamada, "Parti teşkilatlarımız ülkemizin tüm sorunlarının halli için kadrolarını oluşturmuş ve halkımızın teveccühünün lehimize zuhur etmesi halinde bir an bile duraksamadan derhal sorunların çözümü için gerekli hamleleri yapacak dinamik bir yapıya sahiptir. Ülkemiz genelinde 300 bin, Bursa ilimizde 12 bin civarında üyemiz ile ve seçmen sayısı orantılandığında üye sayısı olarak hedeflenen rakamı ilk önce tutturan Kestel teşkilatımız ile bugün tüm ilçenin cadde cadde, sokak sokak taranarak halkımızı dinledik ve sorunları not aldık. İlçenin başta hava kirliliği olmak üzere, devlet hastanesinde yaşanan aksaklıklardan, tarım arazilerinin heba edilmesine kadar pek çok sorunu var. Fakat artık çaresiz değiliz. Yeniden Refah Partisi tüm sıkıntılarımızdan kurtulmanın anahtarı konumundadır. Çünkü bizim ajandamızı siz değerli halkımız oluşturacak. Bizler patronlar kulübünün veya medya ağalarının ajandasıyla değil, siz değerli milletimizin ajandası ile yol alacağız inşallah. Bizim iktidarımız ile köylü yine milletin efendisi olacak. Yaşanamaz bir hal alan şehirler yeniden imar edilecek. Tarım alanları katledilmeyecek. Halkımız her alanda refahlı günleri yaşayacak" dedi.

"GECE GÜNDÜZ YILMADAN ÇALIŞIYORUZ"

Kolancı'nın, Kestellilerle buluştuğu programda gündemin ilk konusu ekonomi oldu. Vatandaşlara hitap eden Kolancı şunları kaydetti: "Her geçen gün daha da artan hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı karşısında aziz milletimiz büyük bir buhrandadır. Mazot fiyatları 2021 ağustos ayına oranla yüzde 266, Gübre fiyatları yüzde 200, zirai ilaç fiyatları yüzde 80 ila 200 arasında, besi yemi fiyatları yüzde 121 ve süt yemi fiyatlarının da yüzde 122 oranında arttığı bir ortamda köylümüzün üretim yapmasını beklemek akıl ile izah edilebilmesi mümkün değildir. Elektrik ve doğalgaza yapılan yüklü zamlar üreticinin, sanayicinin, esnafın belini büküyor. Diğer taraftan ülkenin kaynakları ise faize, imtiyazlı holdinglere, israfa ve Kur Korumalı Mevduata gidiyor. Ülkemizdeki sorunlara, ne iktidarın ne de muhalefetin çözüm noktası olmadığı aşikârdır. Ne masa başındakilerin ne de kasa başındakilerin bu ekonomik sorunların nasıl çözüleceğine dair hiçbir açıklamaları, projeleri yoktur. Ülkemizde büyük bir siyasi değişim kaçınılmazdır. Bu değişimin Milli Görüş'ün yegâne temsilcisi Yeniden Refah Partisi ile olacağı muhakkaktır. Muhterem Hocamız, denk bütçe mimarı ve refahlı günlerin müjdecisi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın oğlu Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve ekibi olarak gece gündüz yılmadan, bıkmadan çalışıyoruz."

"ANKET ŞİRKETLERİNİN ORANININ BAŞINA '2' EKLEYİN"

Açıklamasında anket şirketlerini de eleştiren İl Başkanı Kolancı, "3 yıl önce kurulan partimizde Türkiye’mizin tamamında 81 il ve 973 ilçemizde örgütlenmemizi tamamladık. Yani yapılacak ilk seçimlere katılma hakkını kazanmış bulunmaktayız. Haziran ayında 18 bin üye kaydetmişiz. Temmuzda ise 32 bin üye kaydedip kendi rekorumuzu egale ettik. İnşallah bu ay 50 bin üye kaydedeceğiz. Bu resmi veriler Yeniden Refah Partisi'nin, Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu gösteriyor. Bu noktaya nasıl gelindi? Medyanın desteğiyle mi? Dış güçlerin desteğiyle mi? İktidar gücüyle mi? Hazine yardımlarıyla mı? Prime time'da yapılan cilalama operasyonuyla mı gelindi? Erbakan Hocamız şöyle diyordu: "Biz tarih boyunca bütün zaferlerimizi iman, iman, iman ile kazandık." Malum anket firmaları arayıp "Partilerden hangisine oy vereceksin?" diye soruyorlar. Bu partiler içinde Yeniden Refah Partisi yok. Seçim akşamı kaçacak yer arayacaksınız. Erbakan Hocamızın meşhur sözü vardı. Diyordu ki; "Anketlerde bize verdikleri rakamın başına 1 koyarsanız bize verilen oyu görmüş olursunuz. Milli Selamet Partisi 1973'de ilk kez seçimlere girdi. Anketlerde yüzde 1,5 gösterilirken, seçimde yüzde 11,5 oy almış. Bu formül değişti. İkinci kırk yılda bize verdikleri rakamın başına 2 koyarsanız bize verilecek oy oranını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0