KALBİSELİM DERNEĞİ BAŞKANI OSMAN İPEKCİOĞLU ,RAMAZANDA'DA HAYRA KOŞUYORUZ

Bursa'nın hayırda yarışan öncü derneklerinden birisi olan ve 2014 yılında kurulan Kalbiselim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğlu Ramazan ayında da hayır yapmaya devam ettiklerini söyledi.

KALBİSELİM DERNEĞİ BAŞKANI OSMAN İPEKCİOĞLU ,RAMAZANDA'DA HAYRA KOŞUYORUZ
banner98

Özellikle şehrimizde ihtiyaç sahibi Yetim, Engelli ailelere hizmet verdiklerini dile getiren Osman İpekçioğlu "Kalbi Selim Derneği, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Göç İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa İlçe Kaymakamlıkları, AFAD, Kızılay, Bursa İl Müftülüğü, Bursa Kent Konseyi ve diğer birçok sivil toplum kuruluşu ile koordineli olarak ortak proje ve faaliyetler yürütmektedir." dedi.

Kalbi Selim Derneğine kayıtlı ihtiyaç sahibi 6000 aile (yaklaşık 30.000 kişi) bulunduğunu belirten başka Osman İpekçioğlu "Dernek olarak kimsenin Diline, Dinine, Irkina, Mezhebine,Siyasetine bakmaksızın yardım etmekteyiz. Bu İhtiyaç sahibi ailelere yaptığımız yardımın yanı sıra derneğimiz binasında 300 Suriyeli Yetim kardeşimiz bulunmaktadır. Babaları ya da Anneleri Suriye'deki iç savaşta şehit edilmiş yetim, öksüz çocuğumuza'da 4 yıldır değerler eğitimi verilmektedir.

Yürüttüğümüz bu faaliyetler ile hem mazlumların yarasına merhem olmaya, hem de devletimizin üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifletmeye çalışıyoruz. Dernek binamız haftanın 7 günü 24 saat açık olmakta olup halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir.Ramazan ayında da bu yaptığınız hislerin daha fazlasına bize destek veren hayır sahiplerinin sayesinde yaptıklarını' söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2022, 17:49

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0