Bursa'daki Kafkas Boks Kupası'ndaki Şampiyonlar Belli Oldu

Bursa Gürsü'da Ahıska Türkleri Federasyonu ve Gürsü Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Türk ve Gürcü Boks milli boksörlerin karşı karşıya geldiği Kafkas Boks Kupası'nda şampiyonlar belli oldu.

Bursa'daki Kafkas Boks Kupası'ndaki Şampiyonlar Belli Oldu
banner98

Ahıska Türkleri Federasyonu Genel Başkanı Ferman Muzaffer'in ev sahipliğinde gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı Boks gecesinde kazanan taraf Türk Milli Böksörler oldu. Gürsü kapalı spor salonunda gerçekleşen bu özel organizasyonda Türk ve Gürcü Boks milli boksörlerin karşı karşıya geldiği Kafkas Boks Kupası'nda biri gösteri maç olmak üzere toplam 9 maç düzenlendi. Kendi sikletlerinde kazanan Sporcular 48 kg Emirhan Aktürk,60 kg Urguya Us,63.5 kg Sadık Fırtına,67 kg Mücahit Yazıcı,75 kg Sultan Osmanlı,86 Mikadze Gurami,+92 Ramazan Ali  Şampiyonluk Kupasını kazandı.

Organizasyonu düzenleyen Ahıska Türkleri Federasyon Başkanı ve Eski Milli Boksör Ferman Muzaffer yaptığı açıklamada, ''Bir Boks Gecesini daha geride bıraktık.Çok güzel çekişmeli birbirinden güzel Boks Maçları oldu.Yoğun bir seyirci katılımı vardı.Amacımız bu sporu tanıtmak ve sevdirmek.Bu Turnuvaya destek olan Herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Gecenin bir başka ev sahibi olan Gürsü Belediye Başkanı Mustafa Işık ise konuşmasında ;'' Bundan sonraki Boks organizasyonlarında her zaman destek vereceklerini ,sporun her alanındaki sporculara da destek vermekeye devam edeceklerini '' söyledi.

Bu özel gecenin Televizyon programında sunuculuğunu ise Bursa'nın meşhur gazeteci-yazar Necmi İnce sunarak birbirinden önemli konuklarıyla önemli röpörtajlar gerçekleştirildi.

Gecenin sonunda Ahıska Türkleri Federasyonu Gnel Başkanı Milli Boksör ve Antranör Ferman Muzaffer  Gazeteci ve Yazar Necmi İnce'ye Boks sporuna verdiği destekten dolayı Boks eldiveni ve Plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2023, 17:11

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0