BURSA BELEDİYESİ MEMURU ABDÜLKERİM BAŞTÜRK'E MAHKEMEDEN KÖTÜ HABER!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Alinur Aktaş'ın eski şoförü ve gizli kasası olduğu iddia edilen ayrıca da memuriyet hayatında jet hızıyla yükselen şimdiki Dış İlişkiler Daire Başkanı Abdülkerim Baştürk'ün   İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi, Gazeteci, Yazar ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce'nin yazmış olduğu köşe yazısında dolayı kamu görevlisine alenen hakaretten şikayet ederek mahkemeye şikayetçi olmuştu.

BURSA BELEDİYESİ MEMURU ABDÜLKERİM BAŞTÜRK'E MAHKEMEDEN KÖTÜ HABER!
banner98

İlk yapılan ilk derece T.C Asliye Ceza Mahkemesi'nde Gazeteci,Yazar ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce için yazmış olduğu köşe yazısından dolayı alenen hakaretten 7.080 tl para  cezası verilmişti. 

Bu verilen ceza karşı ititraz hakkını kullanan Gazeteci Necmi İnce,T.C. Bursa Bölge  Adliye Mahkemesi'ne yaptı ve sonucunda Ceza Dairesinde dosya bakarak kamu görevlisine alenen hakaret suçu oluşmadığı için beraat kararı verdi.

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi, Gazeteci, Yazar ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce yapmış olduğu açıklamasında İstinaf Mahkemesinin vermiş olduğu karardan dolayı başta tarafsız hâkim ve savcılardan  vermiş olduğu kararlardan dolayı memnuniyetini gündeme getirdi.


Ayrıca konuşmasında Necmi İnce basın özgürlüğü kapsamında  ve ifade özgürlüğünün ülkemizde olduğunu Anayasamız'da bu alandan  Gazetecilerin yazmış olduğu haber ve köşe yazılarındaki eleştiriye ve iddiaları açıklamasına geniş yetkiler verdiği bu kapsamda  siyasileri ve bürokratların daha fazla telorans getermesi gerektiğini demokratik ülkelerde olması gerekdiğini  söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 17:42

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0