BURASI TRABZON DEĞİL BURSA

Trabzonspor'da şampiyonluk kupasını almaya bir maç kaldı. Ama tüm ülkede hazırlıklar şimdiden yapıldı.

BURASI TRABZON DEĞİL BURSA
banner98

Yarın  Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda şampiyonluk maçına çıkacak. Antalyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. 

İşte nefeslerin tutulduğu ve taraflarların sabırsızlıkla şampiyonluk sevincini yaşayacağı şehirlerden biriside Bursa oldu.
 Bursa'da  Dikkaldırım Mahallesi’nde yaşayan Trabzonlular ise, caddeleri, sokakları bordo-mavi bayraklarla donattı.Bu Mahallede ayrıca binlerce Tarbzonlu yaşadığını da unutmamak lazım.
Bu sezon aldığı sonuçlarla şampiyonluk ipini göğüslemeye hazırlanan Trabzonspor, ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 11’e çıkardı. Trabzon’dan yıllar önce Bursa’ya gelerek, Osmangazi İlçesi Dikkaldırım semtinde ikamet etmeye başlayan Karadenizliler, yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Dikkaldırım Caddesi’ni bordo, mavi bayraklar, flamalar gelin gibi süsledi.

Ayrıca Bursa Dikkaldırım Mahallesi muhtarı Mustafa Özderya'nında Trabzonlu olmasıyla da mahallelileri de teşvik ederek  nerdeyse bayrak asılmayan  ev,bina  kalmadı.
Bizlerde Trabzonspor Şampiyonluk yarışında Anadolu takımı başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022, 15:14

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0