AHMET BAYHAN'A ŞEREF MADALYASI!

Usta Gazeteci Necmi İnce yine Bursa Büyükşehir Belediyesinde en çok konuşulan ve ataması yapılan Bursa Genel Sekreter Yardımcısı olan Ahmet Bayhan ile ilgili bilinmeyen özelliklerini çarpıcı bir şekilde köşe yazısında gündeme getirdi. İşte Gazeteci Necmi İnce'nin o köşe yazısı; AHMET BAYHAN'A ŞEREF MADALYASI...

AHMET BAYHAN'A ŞEREF MADALYASI!
banner98

Öncelikle dün yazdığım ’’Alinur Aktaş Sahadaymış’’ köşe yazımdan sonra birçok kesimden arayan, soran ve bilgi veren okurlarım oldu.
Öncelikle tüm okurlarımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Bize gelen bu bilgi ve belgeleri canla başla nefes nefese okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.
Bugünkü köşe yazımın konusu İnegöl Belediyesi’nde işçi olarak işe başlayan ve beden eğitimi mezunu olarak görevine devam ederken durdurulamaz yükselişiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı olan Ahmet Bayhan ile ilgili olacaktır.



Geçtiğimiz günlerde işte bu konuyla ilgili Bursa Büyükşehir Belediye’den görev değişimi olacağı haberi açıklanmıştı.
Bu haberde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde tarihinde ilk kez düz bir memuru ve beden eğitim mezununu Genel Sekreter Yardımcısı olarak Ahmet Bayhan'ın atandığı açıklandı. İnegöl’den Bursa’ya gelen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın gelmesiyle gizli kutusu olarak gelen Abdulkerim Baştürk (eski şoförü, gizli kasası) Dış İlişkiler Başkanı yaptıktan sonra şimdide basından anlamayan, kapasitesiz, liyakatsiz ve beden eğitim mezunu olan Ahmet Bayhan'ı Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandığını öğrendik.
Hayırlı olsun...

İyi de bu Ahmet Bayhan ne özelliği varda bu göreve getirildi?
Hemen söyleyelim kendisi bana karşı 2 yıl önceki Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 'ı şantaj suçu işlediğim iddiası dava açılmıştı.
Sonrasında bu şikayette tanık olarak Ahmet Bayhan ifadesiyle ki o görüşme ise kendiyle yemek yerken gizli ses kaydı yapan (TCK 133. 2 yıldan 5 yıla hapis cezası varken) ve bu yüzden 25 gün tutuklu cezaevinde kaldım.
Hatta bu hukuk dışı olaylar sonrası tutuklu yargılandığım davada tanık olarak Ahmet Bayhan geldi ve ifade vermesine rağmen yargılama sonucunda bu davadan da beraat ettim.


Gerçi bu sözde Gazeteci meslektaşlarım işlerine gelmediği için beraat haberini de görmemezlikten gelerek haber yapmamışlardı.!
İşte size Alinur Aktaş’ın şikâyetiyle İstanbul’da tutuklu yargılandığım ve sonrasında beraat belgesini sizlere yorumuna bırakıyorum.
Eee Sn. Alinur Aktaş 70 yaşındaki annem ve babamı sizlerin şikayeti ile ağlattınız artık ilahi adalettte tecelli eder.
Burada olmasa diğer tarafta…
İşte bu Alinur Aktaş'ın emir eri ve tetikçisi (istediğini yapması) , bilgisiz ve tecrübesiz memuruna olan Ahmet Bayhan'a mükafat olarak bu özelliklerinden dolayı Genel Sekreter Yardımcı olarak giderek ayak şeref madalyası ile ödüllendirildiğini diye düşünüyorum.
Bu arada yeni çiçeği burnunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bayhan bu görevi devam ederken Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında da vekalet edeceği açıklandı.
Peki buda nerden çıktı?
Diyenlerinizi duyar gibiyim!
Hele hele bu Ahmet Bayhan’ın basın bütçesi kapsamında harcama kalemiyle nerdeyse bir ilçe belediyesinin bütçesi 300-400 milyonluk harcamaların verdikleri işerle çekim, video ve tanıtım işlerinden kopmamak için olsa gerek.
Ahmet Bayhan neden Basın Daire Başkanlığını bırakmadığını şimdi daha iyi anlayabilirsiniz.
Yani bu işler tamamen duygusal işler…
Hani göreve geldiğinizde tasarruf tedbirleri vardı Sn. Ahmet Bayhan basın işlerini milyonlarca para harcayarak böyle mi tedbir alıyorsunuz?
Hani siz Müslümansınız ya kul hakkı yemezsiniz bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?
Basın ve Daire Başkanlığı olarak işi yurt içi ve yurt dışı milyonluk işleri hangi liyakate göre firmalara verdiniz?
Bu zamanda kadar Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Basın ve Daire Başkanlığı olarak ne kadar iş verdiniz ve para harcadınız?
Sorulara cevapları bekliyoruz!
Bizi izlemeye devam edin…
Ne demiştik helalleşmek adettendir.

Not:Bu arada yeri gelmişken soralım zamanında kayan yıldız Ercan Akyıldız'ın 3 yıl önce (kendisi şahit) bana söylediği "Büyükşehir ile yazı yazacaksan Ahmet Bayhan'la ilgili taciz davası var git onu yaz" diye iddiaları yaz demişti sahi böyle bir dava varmı? Veya yoksa bunu neden birileri çıkardı Ahnet Bayhan'a soralım.! Cevap hakkını kullanabilir.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2023, 01:33

Necmi İnce

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal gündüz
Cemal gündüz - 10 ay Önce

Metnin sonlarında belirttiğin gibi giderayak ödüllendirmiş tamamen duygusal bunlar sen ve senin gubilerin vebali ile ölecekler Allah yardımcıları olsun diyeceğim ama rabbimin isine karışıp bende vebal almayayim diye demiyorum

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0