Yıldırım'da Spora Destek,Meyvelerini Veriyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin spora verdiği destek meyvelerini vermeye devam ediyor.

Yıldırım'da Spora Destek,Meyvelerini Veriyor
banner98
 Arabayatağı Spor Kulübü U-15 Futbol Takımı bin 200 takımın katıldığı turnuvada Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdi. 
İzmir’de yapılan dörtlü finalde Antalya DSİ’yi 3-2’lik skorla yenerek Türkiye şampiyonu olan Arabayatağı Spor Kulübü U-15 Futbol Takımı, Arabayatağı Mahallesi’nde mehter takımı ile şampiyonluk turu attı. Genç futbolcuları bölge halkı alkışlarla selamladı. ‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ sloganıyla ilçedeki amatör spor kulüplerine tam destek veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Arabayatağı Spor Kulübü’nün başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Son dönemde ilçede sportif başarıların ivme kazandığını belirten Başkan Edebali, “Genç sporcularımızı tebrik ediyorum. Yıldırım, sporda çok daha iyi noktalara gelecek” dedi.
Amatör spor kulüplerine ve sporculara destek vermeyi sürdüreceklerini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Kanayan birçok toplumsal yaranın en iyi ilacının spor olduğunun bilincinde olarak sporu destekliyoruz. Arabayatağı Spor Kulübümüzün kazandığı başarının diğer kulüplerimize de örnek olmasını, Yıldırım’dan dünya şampiyonlarının çıkmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Çocukların spora yönlendirilmesinde ailelere de önemli görevler düştüğünü hatırlatan Edebali, “Her aile çocuğunu bir spor branşına yönlendirmeli. Sağlıklı bireylerin yetişmesi bizi sağlıklı bir geleceğe taşır” diyerek sözlerini tamamladı.
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0