Osmangazi Belediyespor Play-off'larda

Osmangazi Belediyespor, Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligi’nde sezonun son maçında deplasmanda Ayyıldız Spor Kulübü’nü 33-30 mağlup ederek normal sezonu 2. sırada tamamladı ve play-offlara gitmeye hak kazandı.

Osmangazi Belediyespor Play-off'larda
banner98
 Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligi’nin normal sezonu sona erdi. Sezon boyunca üstün bir performans ortaya koyan Osmangazi Belediyespor, emeklerinin karşılığını play-offlara kalarak aldı. Normal sezonun son maçında deplasmanda Ayyıldız Spor Kulübü’nü 33-30 mağlup etmeyi başaran Osmangazi Bayan Hentbol takımı, ligde oynadığı 22 maçta 18’inci galibiyetini aldı. Topladığı 36 puanla ligde normal sezonu 2. sırada tamamlayan Osmangazi Belediyespor, play-off yarıfinalinde Anadolu Üniversitesi, 1453 Üsküdar ve Adana Şakirpaşa kulüpleri ile mücadele edecek. 22 Nisan tarihinde başlayacak olan play-off yarı finallerinde grupta ilk iki sırayı alacak takımlar play-off finallerine yükselecek.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, elde ettikleri başarıdan dolayı tüm sporcuları, teknik ekibi ve kulüp yöneticilerini kutladı. Başkan Dündar, “Sezon başında, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ne yükselmeyi kendimize hedef olarak belirlemiştik. Şimdi bu hedefimize bir adım daha yaklaştık. Sporcularımız bu sezon gerçekten üstün bir performans ortaya koydu ve ligi 2. sırada bitirdi. İnanıyoruz ki bu başarılarını play-offlarda da göstererek Süper Lig’e yükseleceklerdir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0