TÜMSİAD İnşaat Sektörünü Masaya Yatırdı

Tüm sanayici ve İş Adamları Derneği, TÜMSİAD Bursa Şube İnşaat Sektör Kurulu, 22 Eylül Pazartesi günü inşaat mini çalıştayı düzenledi.

TÜMSİAD İnşaat Sektörünü Masaya Yatırdı
banner98
 TÜMSİAD Bursa Şube merkezinde gerçekleştirilen toplantıya TÜMİSAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları başkanı Fatih Koç ile Elektrik ve İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Yücel Kılıç başkanlık etti. TÜMİSAD’a bağlı inşaat sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda sektöre yönelik önemli konular ele alındı. Kentsel Dönüşüm, toprak üretimi, işçilik maliyetleri, malzeme fiyatları, konut stoku gibi inşaat sektörü açısından önemli konuların gündeme geldiği toplantıda sektörün sıkıntılarına dair katılımcıların görüşleri değerlendirildi.

İlişki ağını genişletme amacıyla düzenlenen toplantının sektörün sıkıntılarına yönelik fikir edinme ve çözüm önerileri geliştirme adına kendileri açısından önemli olduğunu belirten Yücel Kılıç, “Hepimiz TÜMİSAD gibi büyük ve güzel bir çatı altındayız. Bu çatının altında sağlanacak birlikteliklerle daha güçlü bir ekonomik ve sosyal ağ geliştirebiliriz. Bugün ilk toplantımızda hep birlikte tanışma fırsatı yakaladık. Bu toplantıda sektörün içindeki herkes gibi bizim de yaşadığımız sorunları masaya yatıracağız ve çözüm önerilerinizi değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Açılış ve tanışma konuşmalarının ardından toplantıda Bursa inşaat sektörü açısından öne çıkan sorunlar ele alındı. Bursa için olmazsa olmazlar arasında gösterilen kentsel dönüşüm konusunun da değerlendirildiği toplantıda inşaat sektöründe malzeme ve işçilik maliyetlerinin yanı sıra arazi üretimi ve yüksek arazi fiyatları konusu da görüş beyan edilen gündem maddeleri arasında yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0