Ak Parti'nin Işığı Nilüfer'i Aydınlatacak

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ak Parti'nin Işığı Nilüfer'i Aydınlatacak
banner98
 AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Teşkilatın bu haftaki yönetim kurulu toplantısına katılan AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Celil Çolak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade ederek, “Nilüfer ilçe teşkilatımız yenilenen kadrosuyla önümüzdeki seçimlerde başarısını muhakkak tescilleyecektir” dedi.

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’nın bu haftaki yönetim kurulu toplantısı AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşti.

Nilüfer’deki değişim güzel bir hava kattı…

Toplantıda, Nilüfer ilçe teşkilatındaki değişimin, İlçeye güzel bir hava kattığını söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, “Celil Çolak kardeşimizin öncülüğündeki değişim Nilüfer ilçemize güzel bir hava kattı. İlçe teşkilatımızın bu rüzgârı arkasına alarak, başarılı çalışmalar yürüteceğinden hiç şüphemiz yok. Bu başarılı çalışmaların devam etmesi ile birlikte önümüzdeki seçimlerde AK Partinin Nilüfer ilçesinde iktidara gelmesi kimseyi şaşırtmaz” dedi.

AK Parti’nin ışığı Nilüfer’i aydınlatacak…

Nilüfer İlçesi’nde millet odaklı çalışmaların süreceğine işaret eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ise, “Yönetim Kurulu olarak bizlerin öncelikli çalışması, Hükümetimizin ve Genel Merkezimizin millet odaklı siyaset anlayışını ilçemize taşımaktır. Biz bu anlayışı göreve gelmemizle birlikte başlattık. Bunun sürekliliğini sağlayarak, bize karşı olan güvenin arttırmayı amaçlıyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde AK Parti’nin ışığı Nilüfer’i de aydınlatacak” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0