Osmangazi Belediyesi'nden Doğanevlere Üst Geçit

Vatandaşın hayatını kolaylaştıracak yatırımlara öncelik veren Osmangazi Belediyesi Yıldızevler ve Doğanevler mahallelerini birbirine bağlayan modern tasarımlı bir üstgeçidi hizmete açtı.

Osmangazi Belediyesi'nden Doğanevlere Üst Geçit
banner98
 Gemlik yolu nedeni ile birbirinden ayrılan Yıldızevler ve Doğanevler Mahallelerini birbirine bağlayan modern tasarımlı üstgeçit Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ve Ak Parti Osmangazi ilçe başkanı Ali Yılmaz’ın katıldığı törenle vatandaşın hizmetine açıldı. 
Engellilerin ve çocukların kullanımına uygun olarak tasarlanan 30 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki üst geçidin modern şehircilik hizmetleri arasında yer aldığına dikkat çeken Mustafa Dündar “ Bizler Osmangazi’nin daha modern, daha temiz, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir örnek bir ilçe olması için aralıksız çalışıyoruz, bugüne kadar 35 km imar yolu açtık ve bu yollarla birlikte en büyük sorunumuz olan ulaşıma da ciddi bir yatırım yapmış olduk. Bugün açılışını yapacağımız bu köprü ve üst geçidimizde bu bölgemize değer katmış olacak. ” dedi. Törende Konuşan Recep Altepe ise Bursa’nın Dünya ve Türkiye’de artık önemli bir konuma sahip olduğuna dikkat çekerek “ Bizler Bursa olarak yerel yönetimlerde altın çağımızı yaşıyoruz ve yerel yönetimler deyince artık akla Bursa geliyor, stadyumuyla, yerli tramvayıyla, Unesco Dünya mirasina girmesiyle ve her hizmetiyle Bursa Dünya gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Bunlar hep yerel yönetimlerin ortaya çıkarttığı çalışmaların eseri, bu güçlü şehirlerle birlikte güçlü ülkelerin kurulacağının en güzel kanıtıdır.” dedi. 
Ulaşım konusunda Bursa’nın yeni bir vizyon çizdiğine dikkat çeken Altepe Yalova Yolu üzerine yapılacak olan yerli tramvay çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ve hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. 
Açılış sonrasında törene katılan mahalle halkına pilav ve ayran ikram edildi. 
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0