NUMAN KURTULMUŞ, OSMANGAZİ TEŞKİLATININ EĞİTİM PROGRAMINDA KONUŞTU…

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve mahalle başkanlarından ana kademe üyelerine kadar yaklaşık 200 partilinin katıldığı iki günlük eğitim programı, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımı ile gerçekleştirildi.

NUMAN KURTULMUŞ, OSMANGAZİ TEŞKİLATININ EĞİTİM PROGRAMINDA KONUŞTU…
banner98
 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığa tarafından Afyonkarahisar’da iki günlük eğitim programı düzenlendi.

 

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımlarıyla Afyon Budan Termal & Spa Convention Hotel’de gerçekleştirilen iki günlük eğitim programında; AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Yürütme Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle başkanlarından oluşan 200’e yakın partili hazır bulundu.

 

Eğitim programının açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Şimdi önümüzde yeni bir dönemeç daha var. 16 Nisan’da Allah nasip ederse Türkiye’de yönetim sistemi değişikliği için bir halk oylamasına gideceğiz. TBMM’den geçmiş olan bu anayasa değişiklik paketi, milletin görüşlerine, milletin reyine sunulmuş olacak. 16 Nisan akşamı Allah’ın izniyle çok büyük oranda sandıklardan evet çıkacağına inanıyoruz ve inşallah Türkiye için yeni bir dönem başlayacak” dedi.

 

Kurtulmuş, “Amacımız yeni Türkiye yolunda bütün engelleri kaldırmak”

 

“Bizim amacımız yeni Türkiye’nin kurulması istikametinde önümüze çıkan bütün bu engelleri kaldırmak ve yolumuza devam etmektir” diyen Numan Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Her işin sonucunu almak için ortaya iyi bir emek koymak lazım. Hiçbir sandık kimsenin cebinde keklik değildir. Allah, insanlara sadece elinin emeğini, çalıştığının karşılığını verir. Bunları en iyi şekilde bilen insanlarsınız. Bu kalan süre içerisinde kampanya içerisinde canla başla çalışacağız. Evet, bu bir parti seçimi değil, bir referandum, bir halk oylaması. Evet diyecek olan partiler şuanda AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’dir. 'Kararımız Evet’ diye bir kampanya yürütüyoruz. Bizim kampanyamız olumlu, pozitif bir kampanyadır. Biz kimseyle dalaşmak, kavga etmek, didişmek niyetinde değiliz. Bizim amacımız milletimizin ayaklarındaki prangaları açmak, milletimizin daha hızlı yürümesini, daha hızlı koşmasını temin etmektir. Bizim amacımız yeni Türkiye’nin kurulması istikametinde önümüze çıkan bütün bu engelleri kaldırmak ve yolumuza devam etmektir. Onun için kampanyayı sürdüreceğiz. Milletimize tek tek anlatacağız. Şuanda kampanyanın henüz çok başındayız. Osmangazi’de anlatmadığımız, kapısını çalmadığımız, kendisiyle bu meseleyi paylaşmadığımız kimsenin kalmaması lazım.”

 

Kurtulmuş, “Kararsızları hızlı bir şekilde ‘evet’ istikametine çekmeliyiz”

 

Kararsız seçmenlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kurtulmuş, “Bu kararsız seçmenlerin hızla ‘evet’ istikametinde karar vermesini temin etmemiz gerekiyor. Bu anlamda da Türkiye’nin Allah’a çok şükür en örgütlü, en samimi, en disiplinli çalışan AK Parti teşkilatı. Bu kampanyayı ciddi bir şekilde inşallah yürüteceğiz” diye konuştu.

 

Yılmaz, “17 Nisan sabahı ülkemiz ayağındaki prangalardan kurtulacak”

 

Programa iştirak ettiği için Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a teşekkürlerini ileten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da, eğitimin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

 

“Kalıcı siyasi istikrarın sağlanması anlamında önemli bir Referandumun ardından inşallah yeni bir Türkiye’ye uyanmış olacağız. Reisimizin de dediği gibi inşallah 17 Nisan sabahında ülkemiz ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak. Bizler Osmangazi teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız; bundan önceki çalışmalarımız da buna referans oluşturuyor. İnşallah 16 Nisan akşamı Osmangazi ilçesi yüzde 60’ın üzerinde bir oy oranıyla, bu referandumda da yine üzerine düşeni yapmış olacaktır. Teşkilatımız bunun bilincinde ve çalışmalarını bu doğrultuda yapıyor.”

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0