banner101

Bacıbeylerden Başkan Aktaşa Ziyaret

Bacıbey ödülleri için İnegöl’e gelen adaylar İnegöl Belediyesini ziyaret ederek Başkan Aktaş’ın konuğu oldu.

Bacıbeylerden Başkan Aktaşa Ziyaret

İnegöl Belediyesi ile Bacıbey Kent Kültürü Derneği işbirliğinde düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı Şekibe İnsel anısına İnegöl’de yapılan “Hayme Ana Bacıbey Ödülleri” öncesinde programda ödül alacak adaylardan Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün şehrimizde kıymetli misafirler ağırlıyoruz. Belediyemizin öncülüğünde düzenlediğimiz Hayme Ana Bacıbey Ödülleri öncesinde Sayın Milletvekillerimiz ve Sayın Belediye Başkanımız ziyaretimize geldiler. Öncelikle kendilerine hoş geldiniz demek istiyorum. Bugün İnegöl olarak güzel bir program gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin ilk çiftçi kadın milletvekili olan ve kendisi bir İnegöl Hanımefendisi olan Şekibe İnsel anısına, ülkemizin gelişimine, değişimine katkı sağlayan, tabir yerindeyse elini taşın altına koyarak güçlü bir Türkiye için bende varım diyen başarılı kadınlarımızı ödüllendiriyoruz. Misafirlerimizde siyaset noktasında ülkemizin Bacıbeyleri olmuş, başarılı kadın siyasetçilerimizdendir. Kendilerinin özellikle kadınlarımız özelinde olmak üzere ülkemiz adına güzel projelere imza attıklarını yakinen takip ediyorum. Kendilerine başarılılarının devamını diliyor ve nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 Ziyarette konuşan konuklar ise düzenlenen program ile Türk Kadınının ülkenin yönetiminde, üretiminde, ekonomik, sosyal ve siyasi hayatında bulunduğu konumu ve önemini bir kez daha hatırlattıkları için Başkan Alinur Aktaş’a teşekkür ettiler.

 Konuşmaların ardından başkan Aktaş ve misafirler karşılıklı olarak hediyelerini takdim etti. Ziyarette Ak Parti ilçe Başkanı Adem Demirel, Ak Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, Ak Partili Kadın Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları temsilcileri de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0