banner101

Nilüfer Belediyespor,Meryem Boz'u Renklerine Kattı

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Meryem Boz’u 1 yıllığına renklerine bağladı.

Nilüfer Belediyespor,Meryem Boz'u Renklerine Kattı
 Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’ni beşincilikle tamamlayarak büyük başarıya imza atan Nilüfer Belediyespor yeni sezon için kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor. Mavi-beyazlılar geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen Meryem Boz ile sözleşme imzaladı. Boz’u geçen yıldan beri takip ettiğini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Bu yıl Nilüfer Belediyespor’a çok iyi bir takım kuruyoruz. Transferlerini yaptığımız oyuncular kendini ispatlamış sporcular. Meryem Boz Avrupa Şampiyonası’nda en iyi blok yapan oyuncu seçildi. Oyuncularımız ve ekibimizin iyi bir başarı elde edeceğinden şüphem yok” dedi.
Destekleri için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de teşekkür eden Karamık “Nilüfer Belediyespor’un her zaman yanında olan Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e teşekkür ederim. Bu yıl gerçekten güzel maçlar seyredeceğiz” diye konuştu.
Nilüfer Belediyespor’da smaçör olarak oynayacak olan Meryem Boz, yeni sezon için iddialı konuştu. Boz, "Takıma elimden geldiğince katkıda bulunacağıma inanıyorum. Beni tercih ettikleri için başkan ve antrenörlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0