banner101

Pereira Fenerbahçe’ye imzayı attı

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Pereira, “Yeterince zeki bir hocayım. Ders çalışır gibi oyuncuların üzerinde çalışacak kadar zekiyim. Fenerbahçe’ye yakışır bir kadro oluşturacağız" dedi.

Pereira Fenerbahçe’ye imzayı attı
 Fenerbahçe, İsmail Kartal’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Olympiakos’un teknik direktörü Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira’yı getirdi. Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve sportif direktör Giuliano Terraneo ile beraber kameralar karşısına geçen ve kendini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Pereira törende yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye yakışan bir kadro oluşturacaklarını, hücum futbolu oynayacaklarını belirtti. Duygusal bir hoca olduğunu belirten deneyimli teknik adam, savaşçı kimliğe sahip olduğunu belirtti.

Pereira, Fenerbahçe olduğundan dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Biz burada istenilenleri yapabilmek için ve elimizden gelenin en iyisini vermek için geldik. Bu büyük kulübün tarihine biz de ismimizi yazdıracağız herkes emin olsun. Çok kupalar kazanmış, kupalara doymuş, başarılarla yaşayan büyük bir kulübe geldim. Ben de başarılarla yaşıyorum. Bu kulüple beraber başarıya yürümek istiyoruz. Bu kulübün ihtiyacına cevap vermeye çalışacağım. Umarım sezon sonu mutlu olabilmek için birçok sebebimiz olacaktır" dedi.

“YETERİNCE ZEKİ BİR HOCAYIM”
Fenerbahçe'yi ve oyuncuları tanıdığını vurgulayan başarılı teknik adam, "Yeterince zeki bir hocayım. Ders çalışır gibi oyuncuların üzerinde çalışacak kadar zekiyim. Fenerbahçe’ye yakışır bir kadro oluşturacağız. Hücum oynayacağız ve agresif oynayacağız. Oyunu domine etmek istiyoruz. Büyük kulüplere bu yakışır biz goller atacağız ve savunma yaparken de istenileni uygulayacağız inşallah bunları yapabilecek bir kadromuz olur” ifadelerini kullandı.
İlk maça kadar hazır olmaya mecbur olduklarını dile getiren Portekizli teknik adam, "Maçlara kadar en iyi seviyeye geleceğimizi söyleyebilirim. Önümüzdeki en önemli süreç bu ilk etepta. Elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“BEN İŞİMİ YAPARIM, ŞANS GELİR ZATEN”
Yunanistan’da saha içini kontrol ettiği ve bunun gibi uğurlarını Türkiye’de de devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine ise deneyimli teknik adam, “Aslında bu ne bir uğur ne de şans getirsin diye yaptığımız bir şey. Ben her iki tarafı da kontrol ederim sahada. Bu tamamen teknik ve profesyonel bir durum. Özellikle ceza sahasını incelerim. Bunları bilmezseniz karşınıza çıkacak şeylere bilemezsiniz sahada. Bunların şanslarla alakası yok. Ben işe inanırım. Önce çalışırım sonra şans gelir zaten” dedi.

“SAVAŞÇI BİR HOCAYIM”
Duygusal bir hoca olduğunu belirten Pereira, “Duygularını dışa vurmayı seven bir hocayım. Futbolu beynimle değerlendiririm, aynı zaman da yüreğimle de değerlendiriyorum. Savaşçı bir hocayım ve rekabeti seviyorum. Rakip taraftarlar, beni her zaman motive etmiştir. Bir şey yapıyorsam hissederek yaparım. Ben aktör değilim. Tamamen hislerimi ortaya koyarım. 90. dakikada attığımız gol tamamen mutluluk hissettiriyor. Kollarınızı bağlayarak duramazsınız. Ben kimseye kötü bir niyetim yoktur. Ben tutkulu bir insanım” şeklinde konuştu.

Deneyimli teknik adam, transferle ilgili olarak ise, “Siz transferle ilgili şeyleri kendi içinde konuşursunuz. Biz kulüp içinde bir çalışma yapıyorsak basına duyurmak için değil kendi dinamiklerimiz için yapıyoruz. Şimdi söyleyebileceğim bunların kulüp içinde gizli kalması” dedi.
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ise, “Önümüzdeki sezon ve ondan sonraki sezon antrenörümüz, şu anda anlaşmış vaziyetteyiz ve KAP’a da bildirdik. Ben hayırlı olmasını diliyorum. Fenerbahçe ve Türk futboluna hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0