Mesudiye Mahallesine Otopark

Her mahallede yaptığı cep otoparklar ile çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Mesudiye Mahallesi'nde 7. otoparkı vatandaşın hizmetine sundu.

Mesudiye Mahallesine Otopark
banner98
 İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile yapımı tamamlanan otoparkta incelemelerde bulundu. Turgay Yel, "Kent görsellerine ve estetiğine önem veren belediyemiz, bu kapsamda özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyor. Ayrıca, şehrimizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler de geliştirerek şehre nefes aldıracak uygulamaları bir bir hayata geçiriyoruz. Özellikle ara sokaklarda gerçekleştirdiğimiz mahalle otoparkı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir. Bugün incelemesini yaptığımız bu otopark düzenlememiz Mesudiye Mahallemize kazandırılan 7. Mahalle Otoparkı projemizdir" dedi.
Yapımı tamamlanan otopark alanının peyzaj projesi çerçevesinde bin 110 metrekare alan üzerinde planlanmış ve projelendirilmiş olduğunu ifade eden Yel, "Otopark alanımız Güler Sokak’ın bir yanında 8 araç ve diğer yanında da 12 araç olmak üzere toplamda 20 araç kapasitelidir. 300 metrekarelik araç park alanları, 90 derece dik ve 45 derece açılı parklanma olacak şekilde projelendirilmiştir. Projedeki yeşil alanlara görselliği ön planda olan ağaçlar dikilmiş ve yeşillendirme çalışmaları otopark alanının tüm kısımlarında tamamlanmıştır" diye konuştu.
Çalışmaların sürdüğünü belirten Turgay Yel, "Diğer bir otopark çalışmamız olan Mesudiye Mahallesi Asil Sokak’taki 26 araçlık otopark uygulamamız da tamamlanmıştır. Ayrıca Akhisar Mahallesi Meriç Caddesi’nde ve Tuzla Mahallesi’nde bulunan yeşil alandaki meydan düzenleme çalışmaları ve Mahmudiye Mahallesi Sarmaşık Sokak ile Hamidiye Mahallesi Kutlu Sokak’taki Otopark uygulamalarımızda başlamıştır. Tamamlanan bu otopark çalışmalarımızın ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0