Gündoğdu'da kaçak yayına son !

Vali Karaloğlu; "Radyoculuk Genel Medya içerisinde önemli bir segment buna önem veriyoruz. Radyolar büyük kitlelere ulaşmada önemli bir araç" dedi.

Gündoğdu'da kaçak yayına son !
banner98
Vali Karaloğlu; "Radyoculuk Genel Medya içerisinde önemli bir segment buna önem veriyoruz. Radyolar büyük kitlelere ulaşmada önemli bir araç" dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesini gezerek Mahalle meydanında vatandaşlarla oturup çay içti.

Mahalle Muhtarı Erkan Kötekli ve vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Karaloğlu, Mahalle de bulunan Televizyon ve Radyo vericilerinin bulunduğu tepeye çıkarak incelemelerde bulundu.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Radyolar Birliği Başkanı Atakan Polat’tan radyocuların sorunlarını dinledikten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu gün daha önceki basın toplantısında Radyocular birliğine verdiğimiz söz gereği hem televizyon vericileri, hem telefon baz istasyonları, hem de radyo vericilerinin bir arada olduğu Gündoğdu mahallesindeki Gündoğdu tepesine çıktık. Radyocularımızın frekansı olmadan kaçak yayın yapan radyolar, başkasının saatinden kaçak elektrik kullanarak yayın yapan kişiler ve bu bölgeye çıkan yol gibi birtakım sorunları var. Bu sorunları arkadaşlarımızla konuştuk. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ilgili kurumlarla görüşerek bu sorunları çözmeye, sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağız” dedi.
Vali Karaloğlu; “Radyoculuk Genel Medya içerisinde önemli bir segment buna önem veriyoruz. Radyolar büyük kitlelere ulaşmada önemli bir araç. Onların sorunlarıyla ilgilenmek ve bir çözüme kavuşturmak ta bizim görevimiz. Onun için buraya geldik. Tabi bu sorunların çözümünde kurumlarımızın iş birliğine ihtiyaç var. Bu iş birliğini sağlamış olacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0