Torku Konyaspor’da Hleb İmzalayı Attı

Torku Konyaspor daha önce prensipte anlaşma sağladığı 32 yaşındaki Belaruslu yıldız oyuncu Alexander Hleb ile opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Torku Konyaspor’da Hleb İmzalayı Attı
banner98
Torku Konyaspor daha önce prensipte anlaşma sağladığı 32 yaşındaki Belaruslu yıldız oyuncu Alexander Hleb ile opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine başkan yardımcıları Selçuk Aksoy, Mehmet Aktaş, Basın Sözcüsü Güven Öten ve kulüp menajeri Seyit İçgül de katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, devre arası transferde nokta transferler yaptıklarını ifade ederek, bunların ikisini tamamladıklarını hedeflerinde olan 2 oyuncuyu transfer ettiklerini kaydetti.

Teknik direktörleri Mesut Bakkal ve ekibine sonuna kadar güvendiklerini dile getiren Öten, “Çok kaliteli bir ekibimiz var. Bu ekibin içine de dahil olan devre arası transferlerdeki oyuncularla Torku Konyaspor’un marka değerini artırdık. Bugün gerçekten süper ligde buna çok önem veriliyor. Hleb’in de gelmesi gerçekten takımımıza marka değeri açısından da büyük değer kattı. Torku Konyaspor’un prestijiyle ilgili geçmişte bazı küçük sıkıntılar vardı. Bunların hepsinin üstüne böyle bir transferin gelmesi sıkıntıların üzerine sünger çekmiş oldu. Bu transfer Torku Konyaspor’a böyle kariyerli oyuncular da geldikten sonra istediğimiz transferleri yapabileceğimizin ismidir. İnşallah Torku Konyaspor’umuz için hayırlı olur” dedi.

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy da kamp döneminin başlamak üzere olduğunu hatırlatarak, “2 futbolcumuzu da kampa yetiştirmiş olduk. Yine kamp döneminde takımımızın herhangi bir eksiği veya bizim belirleyeceğimiz bir transfer daha olursa o noktada tekrar düşünülebilir. Ama şu anda üçüncü bir transfer gündemimizde yok” diye konuştu.

ALEXANDER HLEB: “SAHADA KONUŞACAĞIM, HERKES GÖRECEK”

Torku Konyaspor ile opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu Alexander Hleb ise, havaalanında taraftarın karşılamasının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu söyleyerek, “Türkiye’de futbolun çok popüler olduğunu ve en iyi taraftarın Türkiye’de olduğunu biliyordum, o yüzden buradayım. Buraya gelmeden önce araştırmalarımda Konya’nın büyük bir şehir olduğunu biliyordum. Konya tipik bir Türk şehri olarak değil de, bir Avrupa şehrine benzediği için burayı tercih ettim ve burada olmaktan dolayı da çok mutluyum” dedi.

Türkiye liginden hangi oyuncuyu tanıdığının sorulması üzerine Hleb, “Daha önce de çok oyuncu biliyordum ama şu anda herkesin de bildiği gibi Didier Drogba ile Wesley Sneijder’i biliyorum. Onları takip ediyorum” diye cevap verdi.

Türk milli futbol takımının da çok kaliteli bir takım olduğunu belirten yıldız oyuncu Hleb, “Her zaman güzel futbol oynamayı istiyor. Çok kaliteli bir takıma sahipsiniz” şeklinde konuştu.

Hleb, Torku Konyaspor’da neyi hedeflediğini soran bir basın mensubuna, "Kulübe yardım etmek için ve katkı sağlamak için buradayım. Sahada konuşacağım, herkes görecek” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aleksander Hleb, kendisini 1,5 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atarak, Torku Konyaspor bayrağının önünde poz verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0