Gökhan Gerçek Fırtınası Dinmiyor!

30 Martta yapılacak yerel seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, yorulmadan yılmadan seçim çalışmalarına devam ediyor.

Gökhan Gerçek Fırtınası Dinmiyor!
banner98

Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret eden Gökhan Gerçek,terminal esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Terminalde işletmecilerin sorunlarını dinleyen Gökhan Gerçek,Şehirlerarası otobüs terminalini gezerek, burada bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

TERMİNALDEN BURSA’YA ULAŞIM EZİYET

Vatandaşlar,Terminal’den kente ulaşımın eziyet olduğunu söyleyerek Terminal otobüsleriyle evimize ulaşmak  istediğimizde kent turu atmak zorunda kalıyoruz,geceleri ise Bursa’ya gitmek ayrı bir sorun buna belediyenin çözüm bulması gerekli dediler.

Gökhan Gerçek;Bursa Otobüs Terminali’nde hala yaşanan sorunlar var.Örneğin özel araçların ve belediye otobüslerinin giriş ve çıkış yapması uzun zaman alıyor,Terminal önündeki yolcu indirme peronlarında da uzun süreli beklemelerden dolayı araçlar ilerleyemiyor vatandaşlar bu yüzden sıkıntı yaşıyor dedi.

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek “Otobüs terminalinin her gün binlerce yolcuyu ağırlayan bir merkez olduğuna dikkat çekerek buradaki hizmetin çok önemli olduğunu vurguladı.

Terminal esnafı ziyaretten oldukça memnun olduklarını belirtirken beraber fotoğraf çektirmekten de geri durmadı.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0