Başkan Bozbey Köylerde!

Bozbey, köylerde üretimi canlandırmayı hedefliyor.

Başkan Bozbey Köylerde!
banner98

30 Mart öncesi destek turlarına köy ziyaretleri ile devam eden Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Nilüfer’de yerel seçimlerin ardından yeni mahalle olacak bölgelerde üretim seferberliği başlatacaklarını söyledi.  Bozbey, ziyaretlerine Çatalağıl ve Karacaoba köyleri ile devam etti. Çatalağıl ve Karacoba’da büyük ilgi ile karşılanan Bozbey, “Yerelden başlayan demokrasi uygulamalarımız ve yaşam standartlarınızı yükseltecek önerilerimizle sizlerin oyunuza talibiz.” dedi.  Kırsal bölgelerde, üretimden gelen gücün, yıllardır önemsenmediğini hatırlatan Mustafa Bozbey, “Biz bugüne kadar sorumluk alanımız olmamasına rağmen birçok köyümüzü merkezdeki mahallelerimizden ayırt etmedik. 30 Mart sonrası resmen mahallemiz haline gelecek bölgelerde her köye, üretimde öne çıkan ürünlerine göre destek vereceğiz.” diye konuştu.

Hem üretici hem tüketici kazanacak

Karacaoba ve çevre köyleri ilgilendirecek ortak ağıl ve süt üretim merkezlerini, kurulacak kooperatifler yolu ile destekleyeceklerini açıklayan Bozbey, köylerde sağlıklı ve doğal ortamlarda üretilecek sütleri; vatandaşlara, araya herhangi bir aracı girmeden hem üreticinin hem de tüketicinin hesabına uygun şartlarda sunmak çalışma başlattıklarını söyledi.

Öte yandan Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Akçalar’da bulunan Penolope Dokuma Limited Şirketi’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çelebi ve idarecilerle bir araya gelen Bozbey, kurum olarak her zaman sanayicilerle bir arada olduklarını ve sorunlarını yakından bildiklerini ifade etti. Bölgede dağınık şekilde faaliyet gösteren diğer sanayi bölgelerini bir araya getirmek için önümüzdeki süreçte gerekeni yapacaklarını kaydeden Bozbey, sanayicilerin taleplerini her zaman göz önünde bulundurduklarını kaydetti.

Bozbey daha sonra Bursa Kapalı İnfaz Cezaevi Kurumu’nu da ziyaret etti. Burada H Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Ali Şanoğlu ile E Tipi ve Açık Cezaevi Müdürü Oktay Yıldırım’la görüşen Bozbey, bugüne kadar kurum olarak cezaevinin birçok sıkıntısını çözdüklerini belirterek üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0