Ağaçlarımız Yok Olmasın!

30 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, çevre ve yeşil konusundaki duyarlı kimliğini bir kez daha ortaya koydu.

Ağaçlarımız Yok Olmasın!
banner98

Demirören, seçim çalışmalarını gerçekleştirdiği köy ziyaretleri sırasında, Badırga Köyü’nde Nilüfer’de ağaçların ve parkların yok edilmesi nedeni ile saygı duruşu eşliğinde protesto gerçekleştirdi.

Arif Demirören, bir zamanlar “Yeşil Bursa” olarak gösterilen Bursa’da, bu özelliğin artık yerini betonarme yapılara bıraktığını söyleyerek, yaşam damarlarımızdan biri olan ağaçların daha fazla zarar görmemesi gerektiğini vurguladı.

MHP Nilüfer İlçe Teşkilat üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği protestolu saygı duruşunun ardından bir açıklama yapan Demirören, özellikle Nilüfer’in köylerinde dahi ağaçlara sahip çıkılmadığını savunarak, bu duruma daha fazla sessiz kalmayacaklarını söyledi.

“Seçim Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor”

Çevre ve yeşilin korunması konusunda önemli mesajlar veren Demirören, seçim mesaisini de gün boyu sürdürdü. Beraberindeki MHP heyeti ile birlikte Badırga, Çatalağıl, Çaylı, Karacaoba ve Konaklı köylerini ziyaret eden Demirören, köy sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. Vatandaşlardan destek isteyen Demirören’e bölge sakinleri de büyük ilgi gösterdi.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0