Gençler Politikadaki Rollerini Tartıştı

Osmangazi Kent Konseyi, gençlik politikalarının tartışılması için İtalya’da başlatılan ve diğer ülkelerin de destek vermesiyle bütün Avrupa’ yayılan ‘Seçim Senin’ projesinin Türkiye ayağına ev sahipliği yaptı.

Gençler Politikadaki Rollerini Tartıştı
banner98
 Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla Osmangazi Kent Konseyi ve Gençlik Akademisi (Youth Academy) tarafından Gökdere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen projenin ilk gününde “Gençlerde Girişimcilik” ve “Gençlerin Kendine Güveni” ile “Gençlerin Politikadaki Rolü” konu başlıkları tartışıldı ve uygulamalı çalışmalar yapıldı. Türkiye’de genç girişimcilere verilen desteklerden ne kadar faydalanılıyor, verilen desteklerin tanıtılması yeterli mi gibi hususlar tartışıldı. Gençlerin üzerinde tartıştığı bir diğer konu ise. “Gençlerin Politikadaki Rolü” oldu.
Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer’in de katıldığı projenin ikinci gününe ise ilk günkü oturumda tartışılan konuların uygulamaları ile devam edildi. İki günlük programda teoriyi uygulama ile pekiştirerek daha verimli bir öğrenim oluşturulmaya çalışıldı.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0