Gemlik Belediyesi’nden Gençlik Merkezi !

Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’ne yapılan “Gençlik Merkezi” hizmete girdi.

Gemlik Belediyesi’nden Gençlik Merkezi !
banner98
Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’ne yapılan “Gençlik Merkezi” hizmete girdi.

760 metrekarelik alan üzerinde ilçe gençlerine ücretsiz olarak hizmet verecek Gemlik Belediyesi Gençlik Evi’nde bilardo, masa tenisi, satranç, masa hokeyi, langırt oyun grupları ve okuma yerleri bulunuyor. Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, sporun her branşına yönelik tesisleşmenin yanı sıra, gençlerin buluşacağı, eğleneceği, sosyal ve kültürel tesislere de imza attıklarını bildirdi.

Kapalı pazar yeri temeli, kültür evi, alt yapı hamlesi, spor sahalarının yenilenmesi ve suni çim saha yapımının ardından Gençlik Merkezi’ni de Hamidiye Mahallesi’ne kazandırdıklarını dileyen Yılmaz, 35 aylık görevini 26 Şubat’ta olağanüstü meclis toplantısı sonrasında devredeceğini ifade etti.

Yılmaz, herkese teşekkür ederek, “31 Mart sabahı emaneti geri alacağız. Bu bir aylık geçici bir ayrılık olacak. Hep birlikte bu güzel hizmet ve yatırımlara devam edeceğiz. İnsanları mutlu etmek bizim en büyük hedefimiz. Gemlik’e çok hizmet ve yatırım yaptık. Ama yetmediğini biliyoruz. 31 Mart sonrasında kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Açılış sonrasında bilardo, masa tenisi ve langırt oynayan Yılmaz, satranç oynayan ve kitap okuyan gençlerle de sohbet etti. Belediye meclis üyesi adayları da merkezde bulunan oyunları denedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0