banner102

Dündar ve Ala, Alemdar Mahallesi’ni Gezdi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ile birlikte Alemdar Mahallesi’ni gezerek vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

Dündar ve Ala, Alemdar Mahallesi’ni Gezdi
 

Her fırsatta halkla iç içe olan Başkan Dündar, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ile Alemdar Mahallesi’ni gezerek vatandaş ve esnafa istek, şikayet ve taleplerini sordu. Mahalle sakinlerinden gelen istekleri tek tek not ettiren Başkan Dündar, Alemdar Mahallesi’nin eksikliklerinin giderilmesi için bürokratlarına gerekli talimatları iletti.


Başkan Dündar, düzenli olarak gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretleri ile mahallelerde yaşanan sıkıntıları yerinde gördüklerini ve vatandaş ile birlikte fikir alışverişi yaparak çözüm ürettiklerini ifade etti. Başkan Dündar, “Masa başından değil, yerinden yönetim anlayışı ile Osmangazi’yi vatandaşla birlikte yönetiyoruz. Bugüne kadar halkımızla iç içe olduk. Yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm ürettik. Biz hiçbir zaman halkımızdan kopuk olmadık. Vatandaş bizim değil, biz vatandaşımızın ayağına gideriz. Bu anlayışla hareket ettiğimiz için ortaya kaliteli hizmetler ortaya çıkıyor” dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0