Deniz Manzaralı Hastanenin İlk Bebeği Dünyaya Gözlerini Açtı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun açılışını yaptığı Yeni Mudanya Devlet Hastanesi’nde ilk bebek Esila’ya, dünyaya gözlerini açtı. Esila'ya fanatik Bursasporlu annesinin giydirdiği ilk zıbın Bursaspor forması olurken, hastane yönetimi ise altın takarak bu mutlu anı kutladı.

Deniz Manzaralı Hastanenin İlk Bebeği Dünyaya Gözlerini Açtı!
banner98
Dünyaya gelen Esila bebeğin doğumunu yaptıran hemşire tarafından göbek adı, eski hastanenin adı olan Şaziye Rüştü Devlet Hastanesin ilk adı Şaziye koydu. saat 15.55’de dünyaya gözlerini açan Gamze-Emre Aybey çiftinin ilk bebekleri Esila, yeni hastanenin de ilk doğan bebeği olarak kayıtlara geçti. 2 kilo 540 gram doğan ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilen Esila bebeğe hastane personeli adına küçük altın takan Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Murat Öztürk, kendisine ve ailesine mutluluklar dileyerek sağlıkla büyümesi temennisinde bulundu.
Bebeklerini kuçaklarına almanın verdiği mutluluk gözlerinden okunan Aybey çifti, "İlk bebeğimizi elimize aldık. Çok mutluyuz. Yeni açılan hastanen ilk bebeği olması ve 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermesi de bizleri son derece mutlu etti. Her yönüyle tertemiz bir hastane başta Başhekim olmak üzere tüm doktorları ve personeli kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0