İnegöl'de Şiir Rüzgarı!

Sosyal Kültürel etkinlikler kapsamında Belediye Kültür Sarayı çok amaçlı salonunda şiir ve söyleşi programı düzenlendi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği, Türkiye’de ün yapmış ve bir çok şiir kitabı bulunan şair Kahraman Tazeoğlu, seslendirdiği birbirinden güzel şiirleri ile gençlerin kalbinde taht kurdu. 'Araz', 'Eyvallah', 'Bambaşka', 'Seni İçimden Terk Ediyorum', 'Beni Susarken Bölme', 'Kayıp Yüzyılın Prensesi' gibi birçok roman ve şiir kitabı yazan ünlü yazar Tazeoğlu, programda birbirinden güzel şiirlerini seslendirdi.

İnegöl'de Şiir Rüzgarı!
banner98

İnegöl Belediyesi olarak kültür sanat ve sosyal etkinliklerde çok ciddi programlara imza atıyoruz. Alinur Başkanımız tarafından hayata geçirilen Kültür-Sanat ve Gençlik Merkezi ile de kentimizin kültür-sanat hayatına yön veriyoruz. Her ay düzenli olarak kültürel etkinlikler takvimi çıkartıyor ve her kesime ve her yaşa yönelik programlar icra ediyoruz. Konserlerden seminer ve konferanslara, şiir dinletilerinden çeşitli sergi ve tiyatro oyunlarına kadar birçok etkinliği başarı ile gerçekleştiriyor, siz İnegöllülerle başarı ile sunuyoruz. Bu gün de Kahraman Tazeoğlu'nu sizlerle buluşturduk. Siz İnegöllüler birçok programımızda olduğu gibi salonu yine doldurdu. Kahraman Tazeoğlu şiir dinletisi ile farklı bir atmosfer yaşadık” dedi.

 

Program sonunda Tazeoğlu kendi şiir kitaplarını imzaladı. İmza programının ardından ise İnesmek Fotoğraf kursu öğrencileri tarafından oluşturulmuş ve 08 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel hazırlanmış Kadına Şiddet konulu fotoğraf sergisi gezildi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0