Bozbey Çalışma Yaşamanın Nabzını Tuttu!

Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, yaptığı ziyaretlerle çalışma yaşamının nabzını tutuyor. Bozbey, farklı meslek guruplarında çalışanlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor ve çözüm yolları konusundaki görüşlerini açıklıyor.

Bozbey Çalışma Yaşamanın Nabzını Tuttu!
banner98

Nilüfer Belediye Başkanı  ve Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 30 Mart’ta yapılacak seçim öncesi çalışmalarına hız verdi. Bozbey, çalışma hayatının tüm aktörleriyle bira araya gelerek, sorunları dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Mustafa Bozbey, bu çerçevede Profesyonel Apartman Görevlileri Derneği üyeleriyle Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda buluştu. Apartman görevlilerinin biriken sorunlarını dinleyen Bozbey, özlük haklarına ilişkin sıkıntılara  hukuki zeminde bir çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.  Bozbey, apartman görevlilerinin iş çerçevesinin iyi çizilmesi amacıyla  hukukçuların da içinde bulunduğu bir toplantılar düzenlenmesi gerektiğini kaydetti. Bozbey dernek yöneticilerinin ofis taleplerini dinleyerek, bu konuda yardımcı olmaya çalışacağını belirtti.

Bozbey Emekli  Öğretmenler Derneği üyeleriyle de Nilüfer Öğretmenler Lokali’nde biraraya geldi. Emekli öğretmenlerin sorunların dinleyen Bozbey, bu konudaki çözüm önerilerini  aktardı.

Mustafa Bozbey, Görükle dolmuş durağında da esnafla bir araya geldi. Bozbey dolmuş şoförlerinin öğrenciye sahip çıkmasını istedi  ve öğrencilerin  refah içinde yaşamaları için uyumlu bir şekilde olunması gerektiğini  kaydetti.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetimiyle de bir araya gelen Bozbey, sanayi atıklarının önlenmesi konusundaki görüşlerini aktardı. Toplantıda  çevre duyarlı olunması konusunda ortak görüş bildirildi. Toplantıda ayrıca  kent trafiği ile sanayi trafiğinin  birbirinden ayrılması konusunda ön çalışma yapılması benimsendi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0